Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Goede vriendin laat Marco Borsato keihard vallen


Een paar maanden geleden deed een 22-jarige dame aangifte tegen Marco Borsato. Deze dame beweerde in haar aangifte dat ze vanaf haar 15e is misbruikt door Marco.

Marco zou een huisvriend van de familie zijn geweest en toen de vader van het meisje overleed zou hij zelfs een rol als stiefvader hebben gehad. In de Telegraaf doet deze vrouw uitgebreid haar verhaal. Ze zou ontzettend bang zijn voor Marco en daarom al die tijd geen aangifte durven te doen.

De dame in kwestie meld het volgende:

,,Ik ken Marco vanaf mijn geboorte en zeker na het overlijden van mijn vader heeft hij veel lieve dingen voor me gedaan. Hij was er op mijn diploma-uitreiking, hij kocht een fiets voor me, ging met me winkelen. Maar je kunt de dingen die goed gaan niet wegstrepen tegen de dingen die verkeerd zijn gegaan. En er is ook veel niet goed gegaan. Mijn moeder werkte voor Marco en zodoende kwam hij regelmatig over de vloer. Het misbruik begon na de dood van mijn vader. Ik voelde me smerig om wat hij met me deed maar durfde me niet te verzetten omdat ik bang was voor de gevolgen.”

Pas na sessies met psychologen waarbij volgens de aangifte ook Borsato aanwezig was en huilend zijn verontschuldigingen aanbood, voelde de inmiddels jonge vrouw zich gesterkt om de gedragingen van de zanger aan de kaak te stellen.

Eerst kreeg Marco nog veel steun van collega’s en zelfs van zijn ex vrouw Leontine. Maar ook Leontine liet Marco op een gegeven moment vallen en als zij die jaren met Marco heeft geleefd hem ook niet meer geloofd dat zegt toch wel veel.

Wanneer Marco voor de rechter moet verschijnen is nog niet duidelijk, maar John van den Heuvel liet kort geleden weten dat er heel veel bewijs tegen Marco is. Er zijn zelfs geluidstapes die John heeft gehoord en daar schrok hij zich een hoedje van.

Nu haalt ook zangeres en goede vriendin Davina Michelle in een interview met HNL uit naar Marco. Zo zegt ze dat ze haar nummer ‘Hoe het Danst’ wat ze samen met Marco en Armin van Buren had opgenomen niet meer zingt.

Het nummer was een ontzettend succes en stond lang hoog genoteerd in de Top 40. Davina Michelle wil de rechtszaak afwachten en tot die tijd geeft ze Marco zeker niet het voordeel van de twijfel en dat doen meer collega’s van Marco. Echt niemand steunt en geloofd hem nog helemaal niet na de onthulling van John van den Heuvel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe serieus moet je dit verhaal nemen. Nooit je moeder in vertrouwen genomen? Zij heeft nooit iets van een gedragsverandering bij je gemerkt? De rechter zal een uitspraak doen en dan weten we hoe het zit.

wat alle aangeefsters van de zaken die nu lopen gemeen hebben is dat ze allen dolverliefd waren op de artiest [thijs romer] of er een beschuitje mee wilden eten [jeroen rietbergen] of al viezigheid hadden uitgehaald [danny demunk].
in het geval van borsato is het een dolverliefde moeder van het vermeend slachtoffer met de nadruk op vermeend zolang er niks bewezen is door meneer de rechter.
well see