Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Man van Chantal Janzen is woest op zijn vrouw


Tegenwoordig plaatst Chantal Janzen elke poep en scheet online van een verkoudheid tot allemaal andere onzinnige dingen. We mogen toch wel concluderen dat Chantal graag van veel aandacht houdt en er alles aan doet om dit te krijgen.

Haar man is hier alleen niet zo blij mee. Helemaal niet toen Chantal opeens foto’s uit de oude doos ging delen en online plaatsen.

Hieronder de foto’s die ze plaatsen en de eerste foto is van nu, maar het gaat om de tweede foto als je verder scrolt. Daar zie je een hele jonge Chantal met haar man staan die er nu totaal anders uitziet.

Chantal zegt er zelf het volgende over:

”Ik kan dus zo lachen om oude foto’s. En dat iedere keer weer als ik er naar kijk, ook 10x achter elkaar, zelfs 20x. En dan zeg ik steeds ‘kijk dan hahaha kijk dan’. En mijn man vindt dat de eerste keer net zo grappig, maar bij de 3e keer al niet meer. En hij vindt mij dan lichtelijk overdrijven met mn gelach. En dat vind ik dan weer grappig, dat hij lichtelijk geïrriteerd is, en dat vindt hij dan weer lichtelijk irritant. En dan vind ik hem iedere keer leuker worden. En hij mij, zegt ie dan. Ondanks dat gelach de hele tijd. Kun je nagaan. En zo wij brengen we deze kerstvakantie door. Wat zeg ik, de afgelopen 16 jaar brengen we zo door. En dat is echt prachtig.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties