Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geraldine Kemper met blauw oog bewusteloos op straat


Geraldine Kemper kennen natuurlijk allemaal als presentatrice van Big Brother. Dat is overigens één van de weinige programma’s die ze mag presenteren. Verder blijft het een beetje stil rondom haar.

Maar Geraldine vertelde in de podcast met Gwen van Poorten dat haar iets vreselijks is overkomen na een nachtje flink doorhalen met drie andere mensen. Het begon allemaal toen ze op de taxi werd gezet.

Geraldine vertelde het volgende:

“Ik ben toen op de taxi gezet, naar mijn huis gebracht en ik had een jas aan die binnenstebuiten kon. Toen kon ik de sleutels niet meer vinden. Toen ben ik in mijn portiek in slaap gevallen. Een meisje heeft mij toen aangetikt van: ‘hé, gaat alles goed?’ Die heeft mij meegenomen naar huis. Toen ben ik van haar ‘achteropje’ af gevallen. Op een Amsterdammertje. Dat is zo’n paaltje. Dus ik werd ’s ochtends wakker naast een meisje… Ik weet nog steeds haar naam niet. Met een wimper zo hier en een blauw oog.”

“Maar ik had toen ook zo’n blauw oog en ik weet nog dat ik toen daarna moest filmen. Ik moest draaien ergens die week en mensen zeiden van: ‘huh, wat is er gebeurd?’ En ik echt zo: ‘ja, ik ben uitgegleden op de gracht’, maar ik was gewoon keihard op een Amsterdammertje gevallen toen ik dronken was.” 

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Domme, slome doos wat ze is. Zogenaamd haar bh vergeten toen ze met Diederik Gommers in een auto zat en dan een handdoekje om haar zweet mee af te vegen. Ja ja, je raadt het al. Ze heeft gewoon het bed met hem gedeeld. SCOOOOOP

zij valt in de categorie katja schuurman

een enorme aandachttrekker dat koketteert met vreemdgaan