Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Emotionele René Froger huilt uit bij zijn vrouw Natasja


Het was gisteren een emotionele dag voor René Froger en zijn vrouw Natasja. Het was gisteren namelijk niet alleen oud en nieuw voor zuurpruim René en zijn vrouw, maar ze vierde ook hun 31-jarige jubileum samen.

Natasja plaatste onderstaande foto en tekst op haar Instagram account:

“Liefde is….vandaag al 31 jaar getrouwd zijn met de liefde van je leven en dat, een week lang, met alleen maar lieve schatten om je heen mogen vieren in Oostenrijk! Heel erg dierbaar en ‘Bloed gezellig’ gehad met elkaar. Nou weer thuis bij de hondjes, ook zalig.Hele fijne jaarwisseling allemaal”

En ook René wilde nog even wat lieve woorden zeggen en plaatse ook een foto met deze tekst.

“Vandaag een heerlijke feestdag, 31 jaar getrouwd met de allermooiste, leukste en liefste lieve schat, wat maak je mijn leven mooi. De liefde van mijn leven! Heerlijk dat we dit samen met ons gezin kunnen beleven.”

Er zal vast een traantje gevallen zijn bij het stilstaan van dit bijzondere moment.

Hieronder de foto’s:

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties