Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Montana Meiland dumpt haar vriend Dirk, relatie definitief voorbij


Eerder lieten wij al weten dat wij te horen hadden gekregen dat de relatie van Montana Meiland en haar vriend Dirk in zwaar weer zat.

Dat was overigens niet de eerste keer dat Montana en Dirk in een diepe relatiecrisis zatten. Erica Meiland vertelde namelijk in haar boek dat Dirk wilde dat Montana thuis bleef en het huishouden ging doen. Dat zorgde voor veel onenigheid. Verder kon Erica het eigenlijk nooit goed met haar schoonzoon Dirk vinden.

Het stel was 8 jaar bij elkaar en er was paar maanden geleden nog sprake van dat ze gingen samenwonen. Maar dat is nooit gebeurd. Montana woont namelijk in Noordwijk vlakbij haar interieurwinkel en Dirk woont in Leiden.

Dirk zit in het vastgoed en bezit meerdere panden in Leiden en zou daar veel geld mee verdienen. Je zou toch denken dat samenwonen dan vrij makkelijk zou gaan. Maar dat is nu niet meer van belang, want Montana laat vandaag op haar Instagram weten via de onderstaande post dat het stel uit elkaar is.

Montana zegt er het volgende over:

”We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg.”

Ook Dirk heeft inmiddels gereageerd op de breuk. Hij zegt er het volgende over.

“Op het moment doen we een stap terug in onze relatie om onszelf weer terug te vinden.”

“Na alles wat er de afgelopen jaren om ons heen gebeurd is, zijn we veranderd, positief en negatief, bewust en onbewust. Dit kan alleen bereikt worden door elkaar op het moment los te laten en te kijken wat de toekomst ons brengt. We houden van elkaar en blijven in ieder geval goede vrienden.”

“Bij deze wil ik ook mijn geweldige schoonouders bedanken. Jullie zijn fantastisch personen, ik vind het ook heel erg vervelend dat jullie dit mee moeten maken na de geweldige 8 jaren die wij gehad hebben. Lieve Montana, je blijft m’n alles. Hopelijk respecteert iedereen de vervelende periode waar wij doorheen gaan. Wij zullen dan ook geen pers en dergelijke te woord staan over dit onderwerp.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties