Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis en Nicol spelen een vies spelletje


Een paar dagen geleden kwamen Dennis Schouten en Jan Roos met een schokkende nieuwe onthulling over Peter Gillis en zijn vriendin Nicol. Zo zou Peter zijn Nicol weer mishandeld hebben nadat ze voor de zoveelste keer is vreemdgegaan.

Nu leek het erop dat Peter weer was aangehouden door de politie. Terwijl de zaak waarin hij Nicol voor de eerste keer mishandelde nog moet voorkomen. Peter zou weleens voor een paar maandjes achter de tralies kunnen verdwijnen. Dan is het zijn zoon Mark dit het imperium dat op instorten staat gaat runnen.

Maar inmiddels was Peter al weer vrijgelaten door de politie. Maar Nicol lijkt er niks van geleerd te hebben. Ze is namelijk direct na de vrijlating alweer gezien met Peter.

Maar Peter en Nicol proberen nu de schijn op te houden alsof er niks gebeurd is. Peter is namelijk bang dat SBS6 dit keer wel meteen de stekker eruit trekt. Dus waarschijnlijk heeft Peter zijn excuses aan Nicol gemaakt en gevraagd of ze kunnen doen alsof er niks aan de hand is. Nicol zal vast ook geen aangifte hebben gedaan en Peter zal deze keer hier gewoon mee wegkomen. De vraag is wanneer gaat SBS6 ingrijpen en zeggen dat het genoeg is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Van mij mag het programma van de buis af . Verschrikkelijk zeg wat een nare mensen. Een ander afzetten .Maar voor hun zelf alles zo goed koop mogelijk. En hij wil altijd maar hatseflatsen Viezerik Is zelf overal te lui voor . Zit maar te bestellen maar doet zelf niets. Nare mensen

peter en nicol de kerst uitzending was slecht bekeken en het zijn gewoon aso maar TALPA heeft niet anders

Sbs gaat de stekker er helaas niet uittrekken.Ze blijven die waggelende pinguin de hand boven het hoofd houden.Hij kan gewoon rustig zijn gang blijven gaan en iedereen blijven afblaffen en kleineren en die wandelende zijn gebruikende makende creditcard Nicolleke blijven mishandelen.