Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Ondanks mishandeling is Nicol nog steeds samen met Peter Gillis


Eergisteren kwamen Dennis Schouten en Jan Roos met een schokkende nieuwe onthulling over Peter Gillis en zijn vriendin Nicol. Zo zou Peter zijn Nicol weer mishandeld hebben nadat ze voor de zoveelste keer is vreemdgegaan.

Dennis en Jan lieten het volgende weten:

Afgelopen zondag kwam iemand (die de familie Gillis persoonlijk kent) Nicol tegen in een kroeg in Asten. Deze persoon was daar samen met wat vrienden. Één van die vrienden heeft het bed daarna gedeeld met Nicol. Nadat Peter hierachter kwam, heeft hij Nicol ‘vreselijk aangepakt’. We gaan de details van deze aanpak nogmaals niet met jullie delen, omdat ze te gruwelijk zijn. Daar is het niet bij gebleven, want Peter zou daarna bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan. Dat deed hij niet alleen. Hij nam hier twee Poolse vrienden mee naartoe. Hier heeft vervolgens een gevecht plaatsgevonden.

Nu leek het erop dat Peter weer is aangehouden door de politie. Terwijl de zaak waarin hij Nicol voor de eerste keer mishandelde nog moet voorkomen. Peter zou weleens voor een paar maandjes achter de tralies kunnen verdwijnen. Dan is het zijn zoon Mark dit het imperium dat op instorten staat gaat runnen.

Maar Peter is inmiddels al weer vrijgelaten door de politie. Maar Nicol lijkt er niks van geleerd te hebben. Ze is namelijk direct na de vrijlating alweer gezien met Peter. Tja hoe zal dat nou komen he. Vast door Peter zijn uiterlijk. Hij is toch echt onweerstaanbaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zijn portemenee is onweerstaanbaar.Dat is de enige echte reden dat ze bij die waggelende pinguin blijft.Dat ie haar af en toe in elkaar slaat neemt ze op de koop toe tot het een echt gruwelijk mis gaat.En dan is het te laat.

Dat wijf laat haar melkkoe toch niet lopen. Ze raakt dan samen met haar ouders alles kwijt waar die dikke speknek voor betaalt. Komen dan financieel in de bijstand terecht. Een voordeel ze hoeven zich niet aan te passen het tokkie niveau hebben ze al.

het zijn allebei vieze paupers dus ze passen wel bij elkaar
het stopt pas als ie haar dood heeft geslagen

Zolang hij betaald en zorgt dat zij onderdak bij die patjepooier heeft,laat ze zich wel in elkaar slaan.
Hoe triest is je leven dan Nicol!Heb medelijden met je kinderen die in zo’n aso mileu opgroeien.Toch een prettige kerst gewenst

Waar of niet die laat met 4 kinderen en zelf niets kunnen, haar melkkoe echt niet lopen, ik hoop alleen als het allemaal waar is dat Peter zijn kinderen meer verstand hebben en er voor zorgen dat ze niets krijgt. Peter zelf heeft zijn verstand tussen zijn benen hangen, als hij het kan vinden.