Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Medewerker John de Mol klapt uit de school: ‘gedraagt zich als een klein kind’Dennis Schouten en Jan Roos laten weten dat ze een medewerker van het nieuwe programma Avastars van John de Mol hebben gesproken en deze haalt uit naar de mediamagnaat.

Volgens deze medewerker is het niet makkelijk om voor John te werken die nooit tevreden is en je continue laat overwerken en slecht betaald. De medewerker zegt zelfs dat ome John zich gedraagt als een klein kind en heerst er veel angst voor hem bij Talpa.

De medewerker zegt er het volgende over tegen Dennis Schouten en Jan Roos.

“Ruim een jaar geleden zijn ze al begonnen aan dit programma, maar technisch kregen ze het niet zoals “John” het wilde. John de Mol gedraagt zich dan met behulp van regisseur echt als een klein kind”

Er werden zogeheten viewings rooms voor John gemaakt met catering om hem maar tevreden te houden.

“Uiteindelijk hebben ze het nu maar op zender gegooid anders duurt het te lang.”

“Kortom, we hebben meer dan een jaar met man en macht gewerkt, niet om een mooi programma te maken, maar om John de Mol tevreden te houden.”

“Dit is waarom er een angstcultuur heerst binnen het bedrijf. Je werkt hard voor een mooi programma, je ziet en hoort nooit wat van JdM en vervolgens komt er een angstige producer vragen of je nog even twintig uur wilt overwerken, omdat John niet tevreden is. En dan zit je voor een mager salaris, 50-60 uur in de week kut klusjes te doen.”

Deel deze juice!
 1. peter

  JM is een zeur pruim als je gezicht ziet weet je al genoeg heb ook geen kijkcijfers

 2. Simon

  Dus broer en zus lijken echt op elkaar ook wat karakter betreft.

 3. Cisca

  Als hij zo slecht betaald en ook nog eens een “nare “baas is waarom blijven die mensen er dan werken ??? Als het is zo als hun zeggen ben je gek om daar te blijven werken, ik zou dat in ieder geval nooit doen, baantjes genoeg !!! Ik denk dat het dus allemaal wel mee valt. Klagers geen nood !!! Ze denken zo kom ik even in de aandacht.

  • Hertje

   In ieders leven zijn er golven dan boven dan beneden dat moet n J de Mol ervaren dan waardeert hij t ook weer als het omhoog gaat.
   succes Molletjes

Geef een reactie