Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Enorm groot drama voor Peter Gillis


Peter Gillis heeft weer een enorm probleem met dramatische gevolgen. Omroep Brabant meldt namelijk dat de brandweer op bezoek is geweest in vakantiepark Prinsenmeer en de uitslag daarvan is schokkend.

De brandweer laat weten dat het hele park niet brandveilig is. De chalets staan namelijk te dicht op elkaar. Er moet minimaal 3 meter tussen de chalets zitten of er moet een muurtje tussen staan. Maar de meeste chalets staan helemaal geen 3 meter van elkaar en sommige chalets zelfs minder dan 50 cm of gewoon helemaal tegen elkaar aan.

Ook missen er rookmelders zijn er kapotte geisers en zijn er ook geen koolmonoxide melders in de chalets te vinden. De brandweer zag ook nog dat er meerdere electriciteitskastjes waren die echt heel erg beschadigd waren en dit is gevaarlijk want dan kan er vocht in komen.

De brandweer heeft Peter tot 31 januari gegeven om alles in orde te maken. Doet Peter dit niet dan krijgt hij na de deadline elke dag een boete tot het in orde is of het park wordt per direct gesloten.

Peter moet dus aan de bak, want het wordt een enorme klus om al die chalets te verplaatsen en om aan alle andere eisen te voldoen van de brandweer. En reken maar dat de brandweer nu ook snel de andere parken van peter zal bezoeken nu blijkt dat het op vakantiepark Prinsenmeer een rotzooitje is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mijn man zegt net dat hij beter kan stoppen met zijn T.V.-serie want nu zijn er mensen jaloers en letten ze op alles wat hij doet. Goed het is een pocher met alles wat hij doet en de meeste mensen vinden hem een naar mannetje die denkt dat hij heel wat is en dat hij alles kan maken want hij is PETER GILLIS !!! Maar nu word er wel heel erg op hem gelet. Beetje kinderachtig.

Typisch nederlands de rijken willen afbranden koning jaloers regeerd hier ba wat een rotland

gewoon alles sluiten het is een grote viespeuk als je huisje gehuurd heb moet je als je thuis ben gelijk naar de doktor of je niets opgelopen heb in dat vieze huisje

0p welke school heb jij dat geleerd ??????

Hatseflats daar wordt Petertje foxwild van 🤫.

Waarom een drama voor de aso?
Hij houdt zich niet aan de veiligheid en denkt alleen aan 💰💰💰💵💷 en hoe hij nog meer kan krijgen
Schulden betalen ho maar .Wil in een kasteel gaan wonen en denktrant dat hij het is.
Typisch als niets komt tot iets kent niets zichzelf niet.

Alles valt in duigen bij die Gilles.
Die klachten waren te verwachten.
Het heeft nog lang geduurd daar.
Dan nog die leningen, dat kasteel wat hopen geld kost ,die 2 miljoen die hij nog aan de gemeente moet betalen.
Hij moet nog voorkomen voor die mishandeling van die goldigger.
Hij is nog onbeschofter geworden tegen zijn personeel, op alles heeft hij commentaar, bij alles wat ze doen of zeggen.
En Mark die lamlul kreeg goed op zijn falie, net goed.
Nog even geduld, dan is het afgelopen met Petertje.

Mafklapper eerste klas.Loopt te zeiken over het stroomverbruik op zn parken.Thuis kijkt ie nergens naar met zn winterwonderland.Ze moeten ook maar is bij hm thuis gaan kijken naar de brandveiligheid ,denk dat daar ook niks van deugd.