Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland heeft weer geld nodig en gaat daarvoor uit de kleren


Maxime Meiland is het afgelopen jaar veel verhuisd. Eerst kocht Maxime een leuke eengezinswoning van rond de 750.000 euro. Dat bleek al snel een slechte keus, want Maxime en haar man Leroy hadden meer ruimte nodig. Dus verkochten ze dit huis en kochten ze een luxe villa in Noordwijk van 1,25 miljoen. Daar wonen ze nu nog niet zo lang in.

Maar nu had Maxime toch weer haar oog laten vallen op een villa van maar liefst 2,3 miljoen euro met zwembad in Noordwijk. De villa is 327 vierkante meter en heeft negen kamers, waaronder zes slaapkamers en vier badkamers. Inmiddels heeft Maxime de villa gekocht. Maar volgens weekblad Weekend zijn de maandlasten zo hoog dat Maxime zich in de problemen heeft gewerkt.

Wellicht dat Maxime nu maar alles aanpakt om extra geld te verdienen. Dit keer staat ze zelfs in haar onderbroek en bh om maar geld binnen te harken en reclame te maken.

Hieronder het filmpje van Maxime.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

nou als je met zo lichaam geld wil verdienen zal het weinig opleveren er zijn vouen die knapper zijn.

Een vreselijke temeier met haar opgespoten lippen 😂😂😂😂 zal wel familie van Moon van de kermis zijn 😂😂😂😂😂