Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René van der Gijp heeft een drankprobleem


De goedlachse René van der Gijp die altijd te zien is in de talkshow Vandaag Inside en de lachers vaak op zijn hand heeft blijkt een drankprobleem te hebben. Tenminste dat horen wij van verschillende bronnen. We zien René altijd wel in de uitzending van Vandaag Inside een paar glazen rode wijn drinken, maar daar blijft het niet bij. René zou thuis ook aardig wat wegdrinken aan sterke drank.

René die lange tijd heeft gekampt met angst en depressies zou zijn geliefde glaasjes wijn en Whiskey niet meer kunnen laten staan. Voor nu valt het nog niet zo op in de uitzendingen van Vandaag Inside en achter de schermen, omdat René geen kwade dronk heeft.

Maar het valt en productiemedewerker wel op dat René gestaag steeds meer is gaan drinken sinds de talkshow Vandaag Inside vijf dagen op de buis verscheen. Is het wellicht de stress of de werkdruk die René nu nekt en dat hij daarom naar de fles grijpt. Wij gaan maar even kijken of we René ook zonder een glas wijn kunnen spoten aan de tafel van Vandaag Inside. Hopelijk gaat alles goed met onze goedlachse voetbalanalist.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

¿ Werkdruk ? 😯
Kom op, hij lult wat 1 uur per dag voor te veel geld.
Wie zou dit niet willen ❓
Is er iemand zich te melden ❗❓