Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis werkt zich opnieuw zwaar in de nesten


Een aantal maanden geleden werd bekend dat politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie de misstanden rondom Peter zijn bedrijf en zijn vakantieparken aan het onderzoeken zijn. Peter kreeg verschillende mega boetes hiervoor. Dit bedrag is inmiddels opgelopen tot 2 miljoen euro.

Maar dat is nog niet alles, want in totaal heeft Peter Gillis 9 goed lopende vakantieparken. Maar daar dreigen nu per direct 5 van te worden gesloten door de gemeentes en dat zou dramatische gevolgen kunnen hebben voor Peter.

De gemeente waar die vijf vakantieparken staan gaan nu opeens vergunningen eisen voor zijn vakantieparken en de kans is heel groot dat Peter deze vergunningen niet krijgt, omdat Peter de Bibob-toets voor vergunningen niet doorstaat. Bij deze toets wordt er gekeken of  er een risico bestaat dat de ondernemer de vergunning misbruikt voor witwassen of criminele zaken. Peter is al meerdere keren gezakt voor deze test.

Inmiddels heeft Peter twee mega leningen bij de bank afgesloten om zijn parken overeind te houden laat de Quote weten. Het zou gaan om twee leningen. De eerste lening gaat om 12,5 miljoen euro en de tweede lening zou een lening zijn van 7,5 miljoen euro met 1% per maand. Dat komt voor beide leningen neer op 200.000 euro aan rente per maand!

Maar dat is nog niet alles, want om de leningen te krijgen moest Peter twee van zijn vakantieparken als onderpand geven. Het gaat om zijn paradepaardje vakantiepark Prinsenmeer en om Marina Beach.

Waarom Peter zoveel geld moet lenen terwijl hij zegt dat hij in de Quote 500 hoort te staan waar de ondergrens een vermogen is van 120 miljoen euro blijft een raadsel.

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

geen medelijden met hem alles afpakken crimineel geld is het en alle parken zij vies en smerig

Daar ga je met je pracht en praal .

Alles sluiten!!!! Vraag me af waarom er nog steeds mensen naar toe gaan. Ben er ooit zelf 2 x geweest op verschillende parken en oh ,wat een vreselijk smerige bende.,weet wel waar ik het over heb. Daar geef je toch geen euro aan uit.

⁸ zielig zulke mensen .Peter Gillis Dik en Lui Denkt dat hij heel wat voorstelt . En wil bij de rijkste 500 horen . Nicolleke is te Dom om voor de Duvel te dansen .denkt ook dat ze een man aan de haak heb geslagen
.maar met geld .maar ik heb nog nooit zo n gierige man gezien . Die in zijn dure auto op het vakantie Park rondjes rijd .Terwijl mensen duur moeten betalen voor zijn vervuilde vakantie Park En nicolleke laat wel even zien hoe je een caravan snel schoonmaakt . Nou Nicolleke moet haar zelf schamen .wand schoonmaken kan ze niet .Maar personnel afkatten des te beter . Ze is geen vrouw van een rijk man . Wand Peter Gillis Bluft dat is wat hij doet Als hij zo rijk is waarom moet zei dan werken als schoonmaakster . Hou toch op Bluffertjes ga naar de bank en bellen je Parker om ze een keer goed te verbouwen stel clowns

Hoge bomen vangen veel wind en als je genoegen schept in het etaleren van je weelde moet je ook niet gek staan te kijken wanneer je extra onder de loep wordt genomen door overheidsdiensten. Want BN-ers moeten een voorbeeld functie hebben en niet uitstralen dat ze alles kunnen en mogen.

Parken zijn zo smerig volgens Mij plak ik er nog van.
De lokale GGD mogen wel eens een hygiene test daar gaan doen.

Rare asociale miss goldigger de vetzak himzelf geld macht egoïsme mediagek nou kan ff door gaan maar zonde van tijd
Daarom zeg ik haal deze fam list en bedrog van tv !
Ik kijk uit frustratie al niet meer gaat altijd bij iedereen over ik !
Krijg uitslag bij hun naam al dus wegwezen met dit ordinaire zooitje
Hoop dat haar kids hier geen schade van ondervinden !

Peter is een vies mannetje zijn zogenaamde vriendin is nog erger

Als het in Nederland goed gaat wordt hij door iedereen gepakt zie maar peter gillis heeft van niets iets gemaakt en nu gaan ze hem kaal plukken

Beetje schandalig hoe iedereen doet hij kan inderdaad zeuren maar heef ook zijn goede kanten

Mensen zijn tegenwoordig allemaal jaloers en een stel ouwe wijven, kijk in de spiegel ,

Huppa daar gaan we weer🤬 Ik geloof er helemaal niks van en vraag me af waar Quote 500 die info haalt.
Sander Schimmelpenninck moet eerst zijn hand eens in eigen boezem steken,hij heeft nooit ook maar iets gedaan om moe te worden maar wel hardwerkende medemensen afzeiken.

Wat Peter wel of niet heeft gedaan gaat geen van ons iets aan we hebben allemaal genoeg aan ons zelf en dat ze door blijven gaan met uitzenden van Massa is Kassa komt omdat er elke keer zoveel mensen naar kijken.

Niet allemaal gaan roepen…Ik kijk niet…want dat is niet zo.🤔
Wij kijken wel en steeds met veel plezier, even iets anders dan moord , oorlog en de energiecrisis. 😉

Een heel ordinair programma
Meteen stoppen