Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jarige prinses Amalia is eenzaam en verdrietigKort geleden werd bekend dat prinses Amalia en Mark Rutte waarschijnlijk doelwit zijn van de mocromaffia. Amalia die sinds kort in Amsterdam studeerde en daar in een studentenwoning woonde met andere studiegenoten moest noodgedwongen voor haar eigen veiligheid weer vertrekken. Sterker nog medestudenten beweren dat ze Amalia maar één keer gezien hebben op school. Dit betekent blijkbaar ook dat Amalia haar studie niet kan volgen zoals ze graag had gewenst.

Amalia studeert nu vanuit paleis Huis ten Bosch waar ze ondergedoken zit. Dat is natuurlijk heel triest voor een meisje dat graag van het studentenleven wil genieten en wil gaan studeren. Volgens bronnen kan het nog wel maanden duren voordat Amalia weer vrijlijk de publieke ruimte kan betreden.

Amalia is vandaag jarig en wordt 19 jaar helaas voor haar moet ze dat helemaal in haar eentje vieren. Haar zusje Alexia ziet in Wales en kon niet terug keren. Haar ouders zijn vandaag bij de uitreiking van de Prins Claus Impact Awards zijn. De rest van de familie is daar ook aanwezig. En Amalia mag natuurlijk niet mee vanwege haar veiligheid. Ook mag ze niemand uitnodigen op het paleis om die reden. Amalia zal haar verjaardag dan ook helemaal in haar eentje moeten vieren en dat zal flink pijn doen. De hele situatie doet Amalia geen goed horen wij. Ze is vaak verdrietig en voelt zich eenzaam. Gelukkig kon za er laatst even uit toen ze verschillende onderdelen van het leger mocht bezoeken.

Deel deze juice!
 1. Kaat

  In en in triest dat een jonge meis, omdat ze toevallig geboren is als dochter van de nu onze koning wordt bedreigd. Wat een impact zou dat hebben op haar en logisch dat ze verdrietig is.
  Amalia, mooie lieve dame, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en weet dat er genoeg mensen zijn die jou wel waarderen om wie jij bent. Sterkte en liefs

 2. Wil

  Lieve Amalia
  VAN 💜TE GEFELICITEERD.
  VErtrouw erop dat je nooit alleen bent.
  Je beschermengel is er altijd en staat je altijd bij ,vraag hem om hulp als je het moeilijk hebt en hij zal erzijn.
  Knuffel en liefs Wil.

 3. Riet

  Wat vind ik dit nu triest voor jou Amalia.
  Je had je verheugd op het studentenleven.
  Een periode waar je met leeftijdgenoten van zou gaan genieten. En nu dit.
  Houd goede moed. Er komen weer betere tijden.

 4. CD

  Wel gefeliciteerd met je verjaardag
  Alleen, niet leuk voor je
  Ik kom uit Schiedam.
  Sterkte

Geef een reactie