Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Ontslag Wendy van Dijk tegengehouden door haar man


Eerder lieten we al weten dat Wendy van Dijk lijkt alleen nog kansloze formats mag presenteren bij Talpa. Eigenlijk moest Wendy van Dijk met haar mega salaris natuurlijk allang ontslagen worden. Maar ja haar man Erland Galjaard is de directeur bij Talpa en staat daarmee net onder John de Mol en Erland gaat zijn eigen vrouw natuurlijk niet ontslaan en John wil ook de vrouw van zijn directeur niet ontslaan dus dan maar het contract uitzitten.

Dus geven ze haar maar af en toe weer een nieuw presentatie klusje met meestal dramatische gevolgen. Elk programma wat Wendy van Dijk namelijk presenteert heeft zulke trieste kijkcijfers dat je net zo goed een herhaling kon laten zien van de Meilandjes.

Maar goed nu laat de Weekend weten wat wij eigenlijk al wisten dat Wendy ondanks haar dramatisch slechte prestaties niet ontslagen kan worden.

De Weekend zegt er het volgende over:

“De overstap naar SBS 6 heeft Wendy van Dijk geen goed gedaan. Hoewel bij RTL 4 ook niet alles aansloeg wat ze deed, is het bij de zender van John de Mol een drama.”

“Met een hele reeks aan geflopte programma’s op haar naam is het de vraag of Wendy nog wel zo’n grote tv-ster is.”

“Wendy’s tv-contract bij SBS 6 loopt nog tot 2024. Het is de vraag wat er dan gaat gebeuren, want John de Mol heeft behoefte aan goudgerande kijkcijfers en die lijkt Wendy tot op heden niet te leveren.”

“Op de achtergrond blijft van belang dat Wendy’s man Erland Galjaard, de voormalig programmadirecteur van RTL, een belangrijke functie vervult bi SBS 6. Zolang hij er zit, zal zijn vrouw waarschijnlijk nooit de laan worden uitgestuurd.”

En dat Erland Galjaard zijn vrouw Wendy zo verdedigd is opvallend, want in 2019 ging Wendy nog vreemd met een collega en zaten Wendy en haar man in een huwelijkscrisis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ik hoop het verwaand mens denk dat ze alles is ze heeft ook geen kijkcijfers