Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg is woedend op Andre Hazes


Gisteren lieten we nog weten dat Andre Hazes is er kapot van is dat de mensen die het dichts bij hem staan hem weer verraden hebben. Dit heeft alles te maken met de brief die naar Yvonne Coldeweijer werd gestuurd. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en enkel gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze persoonlijke brief die 7 kantjes telt.

Het zou echt niet goed gaan met Andre na de onthulling van de brief. Het is zelfs weer even naar Amerika vertrokken om tot rust te komen. Weg van iedereen en de toxic omgeving waar die zich in bevindt. We horen ook dat Andre wellicht weer een terugval heeft gehad in zijn drank gebruik.

Maar gisteren was het dus pakjesavond en Monique en kleine Andre vierde dit alleen, omdat Andre in Amerika is. Wij horen dat Monique hier helemaal niet blij mee is en vindt dat Andre zijn zoontje weer laat zitten. In ieder geval heeft Andre weer veel om over na te denken nu hij in Amerika zit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom zoekt ze toch steeds de aandacht op van de media en van André. Laat elkaar met rust, het is klaar, over en uit. Ze wil hem zo graag terug maar hij wil niet meer. Laat ze een man van haar eigen leeftijd zoeken, ze heeft al een kind. André is niet haar tweede kind, hij heeft al een moeder.

STOP ERMEE EN LAAT ELKAAR MET RUST !!!!!

Ben dezelfde mening .Laat hem en die hele familie Hazes met rust.
Monique (door vele geprezen) is een vrouw die op wat voor manier aandacht zoekt.
HEEFT NIET ANDERS TE DOEN
Hoeveel vaders zijn niet altijd thuis (ook moeders) vanwege werkzaamheden.

Monique moet toch na al die jaren weten hoe hij was en nog steeds is. Ze moet een keer ophouden met dat eeuwige gezeik en doorgaan met leven. Wat moet een vrouw die tegen de 50 loopt nog steeds van een jochie van 28 willen. Wat een familie is het toch ook.

Die vrouw is aandachtsziek… blijft allerhand privé zaken maar naar de media lekken. Er zijn zoveel alleenstaande ouders in NL die zonder hun ex samen met de kinderen Sinterklaas vieren. Andre is haar geldkraan en kennelijk gaat ze door riemen en ruiten om die open te houden .. een geraffineerde golddiger is het die geen acht slaat op het belang van het kind maar puur uit eigenbelang handelt…

ach toch hou toch op
volgende week weer een goedmakertje voor haar en die door en door verwende knul van hun
een 45ste weekendje naar disneypark
en alles is weer vergeven.

Logisch dat ze pissig is wat een eikel die loser Andre.
Altijd kind dumpen voor ‘leujere interessantere’ dingen zoals scharrels, zijn tig-ste vakantie, vrienden & wilde feestnachten.
Kind is er puur voor zij imago. Effe foto-tje op social media en hij kan weer een paar weken wegblijven.
🥴😛 Walgelijk ventje Past perfect bij egoïstische diklip-chick.

Steven, is het liefje pissig???????Eerst 54 dolksteken uitdelen en dan gezellig met zo iemand feest vieren? Kom nou toch. En wat die diklip-chick hiermee te maken heeft, begrijp ik al helemaal niet.

Lieve andre hoop dat je goed nadenkt waar je mee bezig bent denk aan dat lieve ventje die heeft al meer meegemaakt in zjin jonge leven dat komt nooit weer goed zal hji altjit last van houde en mo een vrouw uit duizenden die steek je van alle kanten de gek aan je geeft haar steeds weer hoop dat mag niet heb gevoel in je donder voor het te laat is en je moeder is een heks een golddiggerwees gelukkig met wat je hebt en houd dat vast kom op liefs klazien

Het lijkt mij dat andre een trauma heeft opgelopen van zijn jeugd en eens een goede lange therapie moet doorlopen en monique moet zich realiseren dat andre niet de man van haar leven is
En verder net hr leven moet gaan.