Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Gaat niet goed met Andre Hazes, hij zit er helemaal doorheen na verraad


Yvonne Coldeweijer liet kort geleden geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt had aan Yvonne was toen nog niet helemaal duidelijk, maar het konden eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Een paar dagen later beweerde Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft. Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met zijn moeder en heftige ruzie hebben gehad.

Rachel ontkende trouwens met en statement stellig dat ze die brief naar Yvonne had gestuurd en noemde Yvonne zelfs een zielig persoon. Maar ook Privé concludeert na onderzoek dat Rachel de brief naar Yvonne heeft gestuurd. Yvonne zei nog dat ze een DNA test zou kunnen doen met de postzegel die op de brief zit.

Maar goed Andre Hazes is er in ieder geval kapot van dat de mensen die het dichts bij hem staan hem weer verraden hebben. Het zou echt niet goed gaan met Andre na de onthulling van de brief. Het is zelfs weer even naar Amerika vertrokken om tot rust te komen. Weg van iedereen en de toxic omgeving waar die zich in bevindt.

We horen ook dat Andre wellicht weer een terugval heeft gehad in zijn drank gebruik. In ieder geval weet Rachel hoe je het voor elkaar kan krijgen dat je enige twee kinderen helemaal geen contact meer met je willen hebben. Nou dan is er toch echt iets goeds mis met je.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De verrader verraden. 👈

En wat te denken van het verraad van Monique via Yvonne? Dat hakt er helemaal in.

Jammer he Suzanne maar dat feest gaat niet door,het is toch echt Roggel je zal maar zo’ n moer hebben 🤮🤮🤮of junk diklip 😂😂😂!!! die 2 zijn zoo jaloers op Monique wat goed te begrijpen is natuurlijk want wat een 👻👻zijn dat zeg ,en zo ordinair…

En het vuurtje blijft maar aangewakkerd worden!! Het is iets wat in een privé sfeer uitgesproken diend te worden.. Maar ja met deze narcisten en bordeliner als Moeder word dit een moeilijk iets..Maar gelukkig is hij in goede handen van de moeder van zijn zoon!! Ik heb voor haar een diep respect!! Een prachtige mooie lieve klasse vrouw 💯

En hij gaat weer op vakantie.
Het enigste wat hij kan is weg lopen, als er problemen zijn.

Suzanne er zijn er maar 2 die die jongen naar de klote hebben geholpen dat is ze gore stink moer en die hersenloze diklip die alleen voor een pas spiegel staat met markt kleding 😂😂😂 denk dat jij daar ook een van ben want het zit je nog al hoog als er over die junk word gesproken…🤣🤣🤣

Verklaar jij dan maar eens RENE waarom hij het huis en zijn partner ontvluchtte, hulp en steun bij anderen zocht en vervolgens in een kliniek terecht kwam? Ben benieuwd.

Suzanne hij vluchte niet maar werd gehersenspoeld door ze moer, kwam in de kliniek terecht door die junk duck face!!!! Want ja waar je mee om gaat he..maar achhh meid bekijk jij lekker hoe je het zelf wilt zien je ben geen haar beter als Roggel en duck face… Fijne dag 🙋

Rene😃👍 Topreactie!!! 😂😂😂😂😂😂😂
🙈🤪🤣😆😆😆😆

Jaloers op Monique? In de brief wordt haarfijn uitgelegd wat voor type zij is en hoe zij met mensen omgaat.. Echt weinig om jaloers op te zijn.

Dit zijn toch dezelfde “goede handen” die hem naar de rand van de afgrond hebben gebracht?

Andre is een narcistisch monster net als zijn gewetenloze moeder en diklip psycho.🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Rene, in de trailer van 19/10 gaf zij zelf aan al héél lang op de hoogte te zijn van zijn verslaving. En inderdaad, DOOR BEMIDDELING van Sarah en haar familie is hij in die kliniek terechtgekomen.

Rene, jouw naïeviteit is nog groter dan de onbeschofte manier waarop jij je uit. Je hebt heel wat afslagen gemist.

Mensen, toe nou, reageer alsjeblieft niet meer op artikelen over dat kwalletje, en z’n hysterische moer! Waar heeft dat jochie deze aandacht eigenlijk aan te danken, want zingen kan hij niet, alleen maar de liedjes van z’n vader nablèren. Zielig kereltje!