Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bezopen Eva Jinek gaat helemaal los in de stad


Eva Jinek heeft op dit moment weer vakantie, want op dit moment is Beau te zien met zijn talkshow op RTL4. Eva hoeft maar 6 maanden per jaar te werken en vangt daar meer dan een miljoen euro salaris voor. De andere 6 maanden heeft ze dus vakantie. Dat heeft ze dus heel goed gedaan toen ze haar contract bij RTL afsloot. Maar wat doet Eva dan zoal in die 6 maanden vakantie?

Nou Eva is dus flink wezen stappen in Amsterdam met haar vriendinnen. Ze was totaal van de wereld en stomdronken. Ze had een zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje aan met een schortje en strikken . Alleen haar voorgevel viel daar elke keer bijna uit.

Eva heeft dit zelf allemaal maar bekend, omdat ze bang is dat er straks foto’s en filmpjes op de juice kanalen belanden. Eva zegt er dan ook zelf het volgende over.

 “Het is laat en koud, en we slenteren met een roedel vrouwen over de Zeedijk in Amsterdam”

“Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan.”

“Ik had een dirndl aan. Je weet wel, zo’n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje, met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag.”

“Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen, niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden.”

Binnenkort zullen er wel foto’s en filmpjes van verschijnen, maar Eva dacht laat ik het maar alvast weten dat ik me wellicht misdragen heb en dat ik stomdronken was dan als er foto’s of filmpjes van verschijnen dan weet iedereen dat het van die avond was.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schandalig zo’n hoge salaris! En nog ook 6 maanden vrij per jaar!? Niet te geloven.

Nou en?? Ga lekker los ,als het geen bekend persoon had geweest had niemand wat gezegd stelletje azijnzeikerds