Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendje van zangeres Maan is er helemaal klaar mee


Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland.  Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit.  Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek. En ook omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou aan dat lijstje toegevoegd kunnen worden.

Maar Maan heeft nu al een tijdje een nieuw vriendje. Het gaat om Karel Gerlach de zanger van Goldband. De twee schijnen het goed naar hun zin te hebben. Toch is Karel er helemaal klaar mee dat als hij geïnterviewd wordt het altijd over zijn liefje Maan gaat. In Trouw laat Karel weten dat sinds hij met Maan is het nog maar weinig over zijn muziek gaat en iedereen altijd wil weten hoe het met Maan gaat en hoe het tussen hem en Maan gaat.

Karel is dus nogal geïrriteerd dat Maan meer aandacht van de media krijgt dan hij met zijn band. Dat beloofd in ieder geval voor veel frictie te zorgen in de relatie. Tja Karel je kan natuurlijk ook gaan met een caissière van de Albert Heijn dan zal je alle aandacht krijgen of wellicht helemaal geen aandacht meer net zoals je dat niet kreeg voordat je met Maan ging. Het is Kareltje een beetje naar het hoofd gestegen.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

kan ik me best voorstellen ze gaat met iedereen naar bed

Ja, je moet er maar zin in hebben. Toch niets verkeerd mee.