Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Frans Bauer, hij is in diepe rouw


Een paar dagen geleden plaatste Frans Bauer een mysterieus bericht op zijn Instagram account. Hij zei daarin dat hij binnenkort met groot nieuws komt.

Maar het is vooral de foto die bij het bericht geplaatst is die de fans doen walgen. De foto hieronder is heel donker en geeft een naar gevoel als je er naar kijkt. Als Frans over een paar dagen positief nieuws gaat aankondigen waarom lijkt de foto dan net op een rouwkaart en ziet Frans eruit als een begrafenisondernemer?

Veel fans zijn dan ook in dubio en snappen niet wat Frans hiermee probeert te zeggen. Kondigt Frans het einde van zijn carrière aan of komt er een nieuw album aan met droevige muziek? Sommige fans vragen zich af of het wel goed gaat met Frans of hij niet in diepe rouw is.

In ieder geval lijkt Frans hiermee de plank volledig mis te slaan. Hieronder het bericht en de foto welke Frans online plaatste.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Franske moet gewoon een bakske Chinees halen.
Ga toch eens gewoon genieten van alles.

Geweldige clip van Frans samen met Sieneke, Vaya Con Dios 👍👍👍💓