Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Collega haalt keihard uit naar mafklapper Andre Hazes


Collega zanger Wesley Bronkhorst vindt dat Andre Hazes zeer overdreven doet om een bepaald imago neer te zetten. Wesley laat zich dan ook heel negatief uit over Andre Hazes in een interview met de Weekend.

Wesley stoort zich vooral aan alle sieraden die Andre draagt. Andre heeft vaak om elke vinger een ring zitten en meerdere kettingen om zijn nek hangen. En in het verleden lakte hij zijn nagels ook nog zwart en gebruikte hij oogschaduw.

Wesley zegt er het volgende over:

“Met die ringen en kettingen, ik vind niet dat hij helemaal zo is. Ik bedoel, je kunt best een ketting dragen, maar geen vier stuks. En een ringetje om je hand is leuk, maar niet om al je vingers.”

“Misschien wil hij zichzelf op een bepaalde manier neerzetten. Maar waarom? Dat is niet nodig”

Eerder haalde Wesley ook al in een ander interview met de Weekend uit naar zijn oude vriend Tino Martin. Volgens Wesley laat Tino niks meer van zich horen sinds hij succes heeft terwijl ze vroeger zulke goede vrienden waren.

“Het is geen vriend meer. Anders was hij zondag ook wel op mijn 40ste verjaardag geweest. Maar het maakt niet uit.”

 “Ik denk dat als ‘ie metselaar was geweest, het anders was gelopen. Dan waren we zeker nog buddy’s geweest en op diezelfde voet met elkaar doorgegaan. We konden lezen en schrijven met elkaar en nogmaals: we hebben ontzettend met elkaar gelachen. Maar het is goed zo. Tenminste, goed… Het is jammer, we waren gabbertjes.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat bemoeit Wesley Bronhorst zich mee. Moet iedereen toch zelf weten hoeveel sieraden hij of zij draagt of nagellak gebruikt. Er zijn wel erger dingen in de wereld. Leven laten leven Wesley iedereen is niet hetzelfde.

Geef dit kwalletje, en zijn moeder geen podium meer!!! Dan zijn we zo van ze af. Is dit nou nieuws?!