Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique doet Sarah van Soelen weer na, de strijd laait weer op


Monique en Sarah zijn weer bezig met elkaar. In het verleden kopieerde ze elkaar al vaker door dezelfde kleding aan te doen of hetzelfde kapsel te nemen.

Eerder beweerde Sarah van Soelen in uitgelekte privé gesprekken dat Monique haar juist kopieerde, omdat ze oud is en Andre met een jonge dame ging en ze daarom ook al haar bloemenjurkjes in de kast had opgeborgen.

Maar het leek er ook vaak op dat Sarah toch echt ook Monique kopieerde of aan het pesten was door dezelfde kleding aan te trekken.

Dit keer is het Monique die Sarah kopieert. Sarah plaatste namelijk onderstaande quote op haar Instagram account en niet veel later deed Monique dat ook. Precies dezelfde quote. Kom op dames jullie zijn volwassen en waar maakt Monique zich druk om dat ze zo wil uithalen naar Sarah?

Hieronder links de quote op Sarah haar account en rechts het account van Monique dat exact dezelfde quote plaatste.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Haha Monique jou kopiëren zal toch niet!!! je wil toch niet op zo’ n Nobody lijken…ordinair jong die junk als lelijk zijn pijn doet heb die diklip heel de dag pijn..

Hé domkoppie Els, de feiten wijzen iets anders uit. Ze volgt heel graag Sarah.

Natuurlijk valt het niet mee Elsje om toe te geven dat jouw idooltje van haar troon gestoten is, maar ga nu niet – uit pure frustratie – allerlei onzin over anderen vertellen. Accepteer gewoon zoals het is.

Ja hoor hahaha gelukkig wil niemand op die smerige junkie lijken vol goede streken.😬🥴😹
Om te kotsten die Sarah.

Die Monique is zelf een doorgenaste temeier net zon junkie als Roggel oude veenlijken temeiers. De ene aan de sigaret en de ander moon weer spelen op insta. Domme dozen profiteren

Als Monique er behoefte aan heeft een volger van Sarah te zijn, is dat haar goed recht. Waar bemoeien wij ons dan mee? Laat haar gaan! Is toch prima!

Die duck face kom aandacht tekort!!! Meid ga eens opzoek miss kan je nog relatie’s kapot maken losertje…

Zielepieten en zo krijgen zenog aandacht ook, belachelijk

Wie wil nou op zo’n gruwelijk verminkte kop lijken & dan hebben we het nog niet over het labiele karakter en doelloos leven totaal afhankelijk van stiefpappie van Sarah diklip.
😂😂😂😂😂😂😂😂