Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Zure Chantal Janzen is nog steeds heel boos op John de Mol


Tegenwoordig plaatst Chantal Janzen elke poep en scheet online van een verkoudheid tot allemaal andere onzinnige dingen. We mogen toch wel concluderen dat Chantal graag van veel aandacht houdt en er alles aan doet om dit te krijgen.

Dit keer plaatste Chantal een sneer richting John de Mol en Talpa. In 2014 kon Chantal namelijk een overstap maken naar SBS6 van Talpa. Wendy van Dijk en Linda de Mol deden dit wel, maar Chantal heeft dit nooit gedaan. Ondanks dat John de Mol haar persoonlijk belde en vroeg ook te komen. Vast met een hele lucratieve deal. Maar Chantal tekende onverwacht een contract bij RTL.

John de mol baalde vast enorm, maar achteraf was het een slimme keuze van Chantal. Want Wendy en Linda zijn nooit echt uit de verf gekomen bij SBS6. Ze hebben nooit de kijkcijfers en het succes behaald wat ze bij RTL hadden.

Waarom Chantal niet voor het lucratieve contract van John de Mol ging is niet duidelijk. Maar dat er iets gebeurd moet zijn wat niet fijn was moge duidelijk zijn. Helemaal nu Chantal vandaag de dag ook nog de onderstaande sneer plaatste op haar Instagram account richting Talpa.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties