Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Winkelcentrum is overlast van Djarno Hofland helemaal zat


Dat Djarno de neef en tevens manager van Andre Hazes niet echt goed voor Andre is weten we al. Djarno naait Andre namelijk vaak een ongelofelijk oor aan. Djarno werd er al eerder van beschuldigd een hele slechte manager te zijn. En hij deelde ook als eerst de beelden van Andre met zijn toenmalige vriendin Saar toen ze op weg waren naar Dubai.

Maar goed nu lijkt ook winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid helemaal klaar met Djarno te zijn. Winkelende mensen en personeel zouden zich namelijk kapot ergeren aan Djarno die daar overlast veroorzaakt.

Volgens verschillende winkel medewerkers zouden Djarno en zijn mensen continue elkaar aan het filmen zijn en heel druk doen. Ze schijnen er ook bijna elke dag te vinden te zijn. Volgens een aantal mensen die hun beklag deden is hij aandachtsziek en doet hij alles om maar in de belangstelling te kunnen staan ook bij het winkelend publiek daar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is een grote parasiet dat lijke domme jong!!! kom geen zinnig woord uit ,uit die mongolen kop van hem hij kan beter een baan gaan zoeken of bij ze moeder gaan werken want dat is denk ik het enigste wat die kan 🚽 schoonmaken (manager 😂😂😂🤮🤮)

Gewoon negeren die misselijke nobody, net als zijn zogenaamde beroemde neefje, een pot nat, voegen niets toe aan de maatschappij gewoon een tokkie familie.

De zeik familie.
Ze doen alles om maar aandacht te krijgen.
Positief of negatief.