Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland zit diep in de problemen


Maxime Meiland is het afgelopen jaar veel verhuisd. Eerst kocht Maxime een leuke eengezinswoning van rond de 750.000 euro. Dat bleek al snel een slechte keus, want Maxime en haar man Leroy hadden meer ruimte nodig. Dus verkochten ze dit huis en kochten ze een luxe villa in Noordwijk van 1,25 miljoen. Daar wonen ze nu nog niet zo lang in.

Maar nu had Maxime toch weer haar oog laten vallen op een villa van maar liefst 2,3 miljoen euro met zwembad in Noordwijk. De villa is 327 vierkante meter en heeft negen kamers, waaronder zes slaapkamers en vier badkamers. Inmiddels heeft Maxime de villa gekocht. Maar volgens weekblad Weekend zijn de maandlasten zo hoog dat Maxime zich in de problemen heeft gewerkt.

De Weekend zegt er het volgende over:

“Met de gestegen hypotheekrente wordt het immers een dure grap. Zet ze de rente tien jaar vast, dan komt ze uit op bruto woonlasten van maar liefst 12.000 euro per maand, wat netto nog altijd 9.900 euro is, een kleine 120.000 euro per jaar.”

“Ze verdient naar schatting tussen de 150.000 en 200.000 euro per jaar. Ze gaat er kennelijk van uit dat dit nog wel even zo blijft.”

 “Als er een kink in de kabel komt en ze kan de maandlasten niet meer betalen, denkt ze daarover misschien: dan verkoop ik het huis weer. Maar als de prijzen ineens flink dalen, zou haar villa wel eens ‘onder water’ komen te staan.”

 “Als ze dan moet verkopen omdat ze de maandlasten niet meer kan betalen, wacht haar een hoge restschuld. Mocht ze die niet kunnen betalen, kan dat leiden tot een persoonlijk faillissement.”

En de huidige woning van Maxime is ook nog steeds niet verkocht en staat nog steeds te koop. Hieronder de huidige woning van Maxime waar eigenlijk helemaal nets mis mee is en echt prachtig is en één miljoen euro minder kost dan de nieuwe villa die ze heeft gekocht. Ze heeft nu dus ook nog dubbele maandlasten zolang de oude villa niet is verkocht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Men moet ook eens leren tevreden te zijn .Maxime leeft ver boven haar verhoudingen is erg verwend. Haar zus is heel anders,gelukkig maar.
Hoop voor haar en haar gezinnetje het beste.

“Ze heeft nu dus ook nog dubbele maandlasten zolang de oude villa niet is verkocht.”

Hoezo heeft ze dubbele maandlasten?
Ze heeft een bod gedaan wat is geaccepteerd en nu probeert ze de financiering te fiksen.
Zolang er nog geen levering heeft plaatsgevonden is er helemaal geen sprake van dubbele lasten!
Moeilijk hė?!

Ach ja, dat krijg je ervan als je zo hebberig bent.