Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen valt keihard door de mand, echt heel stom


We kunnen ons allemaal nog wel het verhaal herinneren wat Chantal Janzen in haar eigen blad zei.  Chantal Janzen zei in haar eigen blad genaamd &C dat ze als 22-jarige net opkomende actrice soms geen boodschappen kon kopen sterker nog ze heeft weleens bij de kassa gestaan en had geen geld meer. Ze schaamde zich kapot en moest alle boodschappen bij de caissière achter laten.

Chantal kreeg voor haar eerste film Volle Maan 1500 euro betaald en maakte dat op aan kleding kopen en andere dingen doen met haar vriendinnen en toen ze daarna boodschappen ging doen had ze geen geld meer over. Ja Chantal het is logisch dat als je je geld aan andere dingen uitgeeft je dan geen boodschappen meer kan betalen. Dit heeft niets te maken met dat je het financieel zo moeilijk had, maar dat je gewoon niet kan omgaan met geld. Ze had het helemaal niet zwaar doe even normaal. Er zijn mensen die naar de voedselbank moeten en hun rekeningen niet mer kunnen betalen dat is pas zwaar.

Tegenwoordig plaatst Chantal ook elke poep en scheet online van een verkoudheid tot allemaal andere onzinnige dingen. We mogen toch wel concluderen dat Chantal graag van veel aandacht houdt en er alles aan doet om dit te krijgen.

En dat blijkt ook maar weer eens uit het feit dat Chantal Janzen meedoet aan The Masked Singer. Wij hebben te horen gekregen dat het bijna zeker is dat Chantal in het pak van de pinguïn zit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is niet elke zogenaamde BN-er gek op aandacht ? Waarom zouden ze anders dit beroep kiezen ? En dat ze als 22 jarige nog niet wist hoe ze met haar geld om moest gaan, hoeveel mensen die net op zichzelf wonen kunnen wel goed met geld omgaan ? Ik in ieder geval niet, ik woonde toen samen met mijn vriend die even oud was en ook hij kon dat niet. Is later allemaal goed gekomen hoor.