Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Agressieve gek Matthijs van Nieuwkerk zat aan de drugs


De Volkskrant kwam een week geleden met een vernietigend artikel over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De Volkskrant interviewde 70 oud-medewerkers van het programma De Wereld Draait Door. In het artikel worden veel voorvallen besproken waarin Matthijs zijn medewerkers volledig vernederd en uitgescholden zou hebben.

Matthijs leek gewoon een gespleten persoonlijkheid te hebben, maar Victoria Koblenko beweert dat het anders in elkaar zit. Volgens haar kwamen er verdovende middelen aan te pas bij Matthijs.

Deze onthulling deed ze in de talkshow HLF8 waar ze te gast was. Victoria zei er het volgende over.

“Ik ben in de vijftien jaar dat het programma liep er denk ik drie keer geweest. Ik liep daar niet de deur plat”

“Ik denk dat wij nu in een tijd leven waarin integriteit, of het nou over grensoverschrijdend gedrag is of machtsmisbruik, hoger op de agenda is komen te staan. Daarom komen dit soort dingen vanuit allerlei beroepen naar buiten en dat is goed.”

“Mijn probleem hiermee is: als dit nou naar buiten werd gebracht door de Volkskrant toen het programma nog liep, dan had je meer kunnen bewijzen. Nu achteraf kun je niets meer bewijzen en leun je alleen maar op de verhalen van mensen die toen bang waren en nu eindelijk durven te praten, anoniem.”

Ronald Molendijk die ook te gast begrijpt die opmerking niet echt.

“Dat is letterlijk de definitie van bewijs, hè? Als er gewoon heel veel mensen zeggen: ‘Wij stonden erbij’…”

Dan dropt Victoria opeens een bommetje over dat Matthijs verdovende middelen zou gebruiken.

“Ja, maar het bewijs is ook overweldigend, alleen je hoort ook van alles over dat er misschien bepaalde middelen aan te pas zouden zijn gekomen, waardoor het gedrag van hem zou zijn bepaald. En er staat natuurlijk in ons aller contracten als we voor een zender werken dat dat niet mag en daar zou je dan…”

Weet zij meer? Zou dit dan de reden zijn voor het walgelijke gedrag van Matthijs?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

OMG doet iedereen als of dat niet al
Tig jaar algemeen bekend is/was dan plaatsen jullie er nog een ⁉️ bij , al die onderonsjes met de stagiaires 😉

Was het is er IS …. OMG doet iedereen als of dat niet al Tig jaar algemeen bekend is/was dan plaatsen jullie er nog een ⁉️ bij wat te denken aan al die onderonsjes met de stagiaires 😉