Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes heeft eindelijk met zijn moeder gebroken


Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is het verstandigste wat je heb gedaan,nu parasiet djarno nog want dat is ook zo’ n vieze profiteur!! En dan lekker door met je gezin daar zal je van opknappen…

Volgende week lezen we weer dat het weer goed in met zijn zus.
Komop die hele familie leefde van deze media aandacht.

Jammer dat je die vieze stink moer niet echt een doodtrap geef ,ze maak zoveel kapot die heks!!!,je bent echt een zwakkeling petje af voor je zus…die heb teminste ruggegraat,jij blijf in die sfeer van de asociale hangen (buiten mooie mo en kleine dre he want dat zijn toppers )