Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman is helemaal klaar met viespeuk Thijs RömerActeur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Katja Schuurman heeft al jaren een vriendin, maar volgens een Juicekanaal op Instagram ging Thijs vreemd.

Thijs zou het vooral gemunt hebben op dames die in de fanclub van de hitserie ‘Moordvrouw’ zaten. Deze serie werd jaren geleden uitgezonden op RTL4 en Thijs speelde samen met Wendy van Dijk hier de hoofdrol in.

Maar dit verhaal kreeg wel een heel erg naar vervolg. Nena een dame die op dit moment 20 jaar is zegt dat Thijs Römer misbruik van haar heeft gemaakt toen ze nog maar 14 jaar oud was. Als Nena ongepaste foto’s en voicememo’s zou sturen zou ze van Thijs mogen figureren in de serie Moordvrouw.

Nena deed aangifte tegen Thijs, maar daar bleef het niet bij. Nog twee andere dames deden ook aangifte tegen Thijs. Inmiddels heeft Thijs dus drie aangiftes aan zijn broek hangen. Inmiddels heeft het openbaar ministerie laten weten Thijs te gaan vervolgen.

Nu schijnt Katja Schuurman de ex van Thijs Römer ook helemaal klaar met hem te zijn. Terwijl ze hem eerst nog verdedigde. Katja laat namelijk in haar podcast weten heeft dat ze de trouwjurk waarin ze met Thijs trouwde pas heeft weggegooid. Het stond symbool voor die tijd en dat wil Katja dan ook uitwissen.

Geert Wilders neemt wraak op viespeuk Thijs Römer

Acteur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Lees meer

Katja Schuurman haalt uit naar slachtoffer wangedrag Thijs Römer

Acteur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Lees meer

Carrière Thijs Römer is definitief voorbij na wangedrag

Acteur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Lees meer

Viespeuk Thijs Römer gedumpt door vrouw na wangedrag

Acteur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Lees meer

  1. Cisca

    Katja moet nu niet zo preuts doen want in hun huwelijk gingen ze allebei met anderen ook met andere stellen. Ze vroeg zelfs mensen om met hun mee te doen. Zijn uit hotels gezet door lawaai en noem maar op. Ik denk dat ze die doet voor haar carriere. Zielig hoor.

Geef een reactie