Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Peter R. de Vries greep in bij wangedrag Matthijs van NieuwkerkNiet alleen Matthijs van Nieuwkerk werd beschuldigd van het zijn van een monster achter de schermen tegen zijn eigen personeel, maar ook zijn horrorhulpje Dieuwke Wynia van de eindredactie was een heks.

Nu doet Matthijs Kleyn, die als Jakhals Thijs kort voor De Wereld Draait Door werkte zijn verhaal in RTL Boulevard. Hij laat onder meer weten dat zijn beeld snel veranderen van Dieuwke Wynia. Ze kon namelijk ontzettend schreeuwen en uitvallen.

Matthijs Kleyn zegt er in RTL Boulevard het volgende over:

“De redactie bleek doodsbang voor haar te zijn. Ik werd dat ook. Hoe groter de angst werd, hoe meer een complimentje betekende. Soms appte ze me al tijdens de uitzending dat mijn filmpje fantastisch was.”

“Trapte ze je van het voetstuk af. Dan moest ik op kantoor komen en dan schreeuwde ze tegen me. Dan moest ik uitleggen hoe ik het in mijn hoofd haalde om zoiets aan te leveren. Ik snapte pas na een tijdje wat er dan gebeurd was: Matthijs was na de uitzending naar haar toegelopen en deelde haar mee wat hij allemaal slecht vond.”

Het echte dieptepunt voor Matthijs Kleyn was een filmpje wat hij had gemaakt over Ramses Shaffy.

“Ik ging naar de studio om Dieuwke ervan te overtuigen het toch uit te zenden, omdat het echt heel mooi was. Ten overstaan van iedereen schold ze me krijsend uit. Hoe ik het in mijn hoofd haalde om haar tegen te spreken. Ik schrok en viel stil.”

“Niemand zei iets, behalve Peter R. de Vries, die er was vanwege Ajax. Hij zei kalm tegen haar dat hij haar toon ‘hard en onaardig’ vond en zei benieuwd te zijn naar mijn filmpje. De volgende dag werd het alsnog uitgezonden.”

Matthijs van Nieuwkerk is helemaal kapot, ik ben een gek

De Volkskrant kwam eergisteren met een vernietigend artikel over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De Volkskrant interviewde 70 oud-medewerkers Lees meer

Matthijs van Nieuwkerk agressieve, boze gek die redacteuren vernederden

De Volkskrant kwam gisteren met een vernietigend artikel over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De Volkskrant interviewde 70 oud-medewerkers Lees meer

Johan Derksen doet schokkende onthulling over Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk ligt onder een vergrootglas wegens zijn vermeende wangedrag. De Volkskrant zou nu elk moment een ‘vernietigend’ artikel Lees meer

Ex-vrouw Matthijs van Nieuwkerk maakt enorme klapper

Matthijs van Nieuwkerk ligt onder een vergrootglas wegens zijn vermeende wangedrag. De Volkskrant zou nu elk moment een ‘vernietigend’ artikel Lees meer

  1. Kim

    Knap van Peter R terwijl de rest stond toe te kijken er iets van zeggen. Zo herkenbaar op mijn werk hetzelfde ervaren.
    Jaloerse vrouwen die je x op x uitschelden ten overstaan van klanten en collega’s & slijmen bij de chefs.
    Zodat je negens terecht kan en je je in een spinnenweb bevindt. Die angst die je dan voelt 😬 zo onveilig. En vernederend.
    Vreselijke jaren waren het.

Geef een reactie