Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geert Wilders neemt wraak op viespeuk Thijs Römer


Acteur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Katja Schuurman heeft al jaren een vriendin, maar volgens een Juicekanaal op Instagram ging Thijs vreemd.

Thijs zou het vooral gemunt hebben op dames die in de fanclub van de hitserie ‘Moordvrouw’ zaten. Deze serie werd jaren geleden uitgezonden op RTL4 en Thijs speelde samen met Wendy van Dijk hier de hoofdrol in.

Maar dit verhaal kreeg wel een heel erg naar vervolg. Nena een dame die op dit moment 20 jaar is zegt dat Thijs Römer misbruik van haar heeft gemaakt toen ze nog maar 14 jaar oud was. Als Nena ongepaste foto’s en voicememo’s zou sturen zou ze van Thijs mogen figureren in de serie Moordvrouw.

Nena deed aangifte tegen Thijs, maar daar bleef het niet bij. Nog twee andere dames deden ook aangifte tegen Thijs. Inmiddels heeft Thijs dus drie aangiftes aan zijn broek hangen. 

Inmiddels heeft het openbaar ministerie laten weten Thijs te gaan vervolgen. Geert Wilders nam direct wraak op Thijs om een Tweet uit 2014 die gericht was op Geert en waar Thijs roept om een nieuwe Volkert die Pim Fortuin vermoorde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geweldige reactie Geert🤣🤣🤣👍

Goed gezegd Geert.
Daar kan die vuilak het mee doen.
Hij is uit geacteerd hier in Nederland.
Hij word door iedereen uit gekotst.

Thijs Römer vind ik een hypocriete moraalridder .