Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Er speelt toch meer tussen Monique en Andre HazesHoewel het er lang op leek dat Andre Hazes en zijn ex Monique alleen met elkaar omgingen voor het welzijn voor hun zoontje lijkt daar nu verandering in te zijn gekomen. Wij horen namelijk dat er weer wat speelt tussen de twee.

Ondanks dat Andre dus net nog een nieuw huis heeft gekocht in Mijdrecht blijkt hij niet weg te slaan bij Monique thuis. Andre blijkt daar echt zijn dagen door te brengen en alleen het huis te verlaten voor een afspraak.

Volgens een buurman ziet het er allemaal heel liefdevol uit tussen Andre en Monique en lijkt het weer een heel gelukkig gezin. Dat is weleens anders geweest.

Waarschijnlijk kocht Andre het huis in Mijdrecht vlakbij Monique zodat hij geen gezeur van zijn moeder Rachel hoefde aan te horen als het weer goed zou komen tussen hem en Monique. Andre woonde hiervoor namelijk bij zijn moeder. Maar met het huis dat hij gekocht heeft kan hij zonder meteen weer te gaan samenwonen met Monique de relatie weer rustig opbouwen.

Andre Hazes in blinde paniek bij de kapper, haar verpest

Dat het niet goed gaat met Andre Hazes konden we zien in een filmpje dat hij een aantal dagen geleden Lees meer

Filmpje: Andre Hazes zit weer aan de drugs

In de docu van Andre Hazes die op Videoland te zien is liet Andre weten dat hij een keer 60 Lees meer

Buren niet blij met komst Andre Hazes in hun buurt

Gisteren lieten wij weten dat Andre Hazes een nieuw huis had gekocht met een vraagprijs van 845.000 euro. Het gaat Lees meer

Andre Hazes koopt nieuw huis, eindelijk weg bij zijn moeder en Monique

Er gingen de laatste tijd veel geruchten dat Andre Hazes eindelijk een huis voor zichzelf zou hebben gekocht, nadat hij Lees meer

 1. Een gebed zonder eind met die twee.
  Het lijkt voortaan op een plaat die blijft hangen .
  De kleuters .

  • j gruizenga

   Je hebt verschillende soorten ‘houden van’. Ik begrijp de connectie tussen die twee wel en wat dan nog. Iedereen heeft het recht om hun leven in te richten zoals ze willen.

 2. ikkem

  Who cares?

 3. Kunnen niet met elkaar leven,en niet zonder elkaar hopeloos

 4. Hoop dat heet blijvend is ze horen gewoon bij elkaar ,hij ziet er in ieder geval weer een stuk frisser uit..hij moet bepaalde mensen laten gaan die zijn niet oke voor hem!!!

 5. Hoi andre ik lees zoveel over jullie en het doet me pjin dat je mo zo behandeld en dat lieve kereltje ook niet weet waar hji aan te is een kind wat zoveel meemaakt vergeet dat nooit weer onze dochter heeft twee kinderen een jongen cody was bijna jaar toen zjin vader is overleden zjin zusje was een baby heeft haar vader nooit gekent ik wil er alleen maar mee zeggen ze zjin nu 16 en 14 maar papa vergeten ze niet ze gaan ieder jaar een kaarsje aansteken in de kerk laat kleine dre het niet mee maken word wakker doet me pjin

Geef een reactie