Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Er speelt toch meer tussen Monique en Andre Hazes


Hoewel het er lang op leek dat Andre Hazes en zijn ex Monique alleen met elkaar omgingen voor het welzijn voor hun zoontje lijkt daar nu verandering in te zijn gekomen. Wij horen namelijk dat er weer wat speelt tussen de twee.

Ondanks dat Andre dus net nog een nieuw huis heeft gekocht in Mijdrecht blijkt hij niet weg te slaan bij Monique thuis. Andre blijkt daar echt zijn dagen door te brengen en alleen het huis te verlaten voor een afspraak.

Volgens een buurman ziet het er allemaal heel liefdevol uit tussen Andre en Monique en lijkt het weer een heel gelukkig gezin. Dat is weleens anders geweest.

Waarschijnlijk kocht Andre het huis in Mijdrecht vlakbij Monique zodat hij geen gezeur van zijn moeder Rachel hoefde aan te horen als het weer goed zou komen tussen hem en Monique. Andre woonde hiervoor namelijk bij zijn moeder. Maar met het huis dat hij gekocht heeft kan hij zonder meteen weer te gaan samenwonen met Monique de relatie weer rustig opbouwen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een gebed zonder eind met die twee.
Het lijkt voortaan op een plaat die blijft hangen .
De kleuters .

Je hebt verschillende soorten ‘houden van’. Ik begrijp de connectie tussen die twee wel en wat dan nog. Iedereen heeft het recht om hun leven in te richten zoals ze willen.

Who cares?

Kunnen niet met elkaar leven,en niet zonder elkaar hopeloos

Hoop dat heet blijvend is ze horen gewoon bij elkaar ,hij ziet er in ieder geval weer een stuk frisser uit..hij moet bepaalde mensen laten gaan die zijn niet oke voor hem!!!

Hoi andre ik lees zoveel over jullie en het doet me pjin dat je mo zo behandeld en dat lieve kereltje ook niet weet waar hji aan te is een kind wat zoveel meemaakt vergeet dat nooit weer onze dochter heeft twee kinderen een jongen cody was bijna jaar toen zjin vader is overleden zjin zusje was een baby heeft haar vader nooit gekent ik wil er alleen maar mee zeggen ze zjin nu 16 en 14 maar papa vergeten ze niet ze gaan ieder jaar een kaarsje aansteken in de kerk laat kleine dre het niet mee maken word wakker doet me pjin