Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendin Lil Kleine zat niet met hoofd tussen autodeur, was haar beenWe kunnen allemaal nog wel het filmpje herinneren waarbij Lil Kleine zijn ex Jamie Vaes mishandelde. Op het filmpje zag je dat Lil Kleine aan het haar van zijn ex trok en het leek of hij haar hoofd tussen de autodeur klemde en de deur een paar keer hard dichtgooide.

Maar Jamie Vaes komt nu zelf met een verklaring dat dat niet klopt. Het was niet haar hoofd die tussen de auto deur zat, maar haar been.

Een juice kanaal is namelijk in het bezit van een officiële politie verklaring die Jamie heeft gegeven en daarin staat het volgende.

“Nou en dan is het filmpje dus gebeurd eh waarop hij ja, aan m’n hoofd of aan m’n haren, in ieder geval ik lig daartussen niet met mijn hoofd.”

“Dat heb ik ook in de verklaring tegen je collega verteld. Dat heeft de media d’r van gemaakt. Eh volgens mij was het been, een stukje arm. Ik lig d’r in ieder geval tussen en dus daarom kon de deur niet dicht.”

Het vreemde is dat Jamie dit nooit in de media heeft verteld. Ze kon allang vertellen dat wat iedereen dacht te zien niet klopte. Het lijkt erop of ze het wel oke vond dat dit beeld was ontstaan over Lil Kleine. Desalniettemin heeft Lil Kleine haar nog steeds mishandeld. Alleen dit erge detail klopte dus niet.

Jamie Vaes de ex van Lil Kleine weer bont en blauw geslagen

Gisteren was er een rechtszaak tussen Jamie Vaes en Lil Kleine over dure horloges die Lil Kleine terug wilde hebben Lees meer

Ex Lil Kleine doet hele heftige onthulling

Lil Kleine die zijn ex Jamie Vaes zo zwaar mishandelden door haar hoofd tussen de deur van zijn auto te Lees meer

Moeder Lil Kleine haalt snoeihard uit naar Jaimie Vaes

Lil Kleine die zijn ex Jamie Vaes zo zwaar mishandelden door haar hoofd tussen de deur van zijn auto te Lees meer

Lil Kleine in bezit van heftige beelden Jamie Vaes

Jamie Vaes is de ex vriendin van Lil Kleine en werd vooral bekend onder het grote publiek nadat er een Lees meer

  1. Maakt niet uit wat het was, hoofd of been.
    In mijn ogen is hij een vieze schoft.
    Je blijft met je poten van vrouwen af.
    Hij heeft haar al meer mishandeld ,is het soms minder erg omdat het haar been was.
    Ze moeten hem vast zetten voor een paar jaar.

Geef een reactie