Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol heeft pikante foto’s gestuurd naar minnaar, Peter Gillis woest


Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar de laatste keer leek er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos kwamen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Nicol ontken nog steeds dat ze heeft gezoend met deze man terwijl op de beelden toch duidelijk te zien is dat er gezoend wordt. Nu beweren Dennis Schouten en Jan Roos ook dat er meer bewijs is dat Nicol is vreemdgegaan. Ze zou namelijk pikante foto’s naar deze minnaar hebben gestuurd en Peter Gillis is woest. Of Dennis en Jan deze foto’s in bezit hebben is niet bekend.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het lijkt wel een soapserie met hun in de hoofdrol.
Je weet niet meer wat je moet geloven over die relatie.

In twente zeggen we ieder zijn meug, of je moet doen wat je niet laten kunt.
In Brabant hedde gij.
Mijn opa zou zeggen het is niet te filmen.
Ik zeg ze zoeken het maar lekker uit.