Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Buren niet blij met komst Andre Hazes in hun buurt


Gisteren lieten wij weten dat Andre Hazes een nieuw huis had gekocht met een vraagprijs van 845.000 euro. Het gaat om een twee onder 1 kapwoning vlakbij Mijdrecht. Het huis is vrij groot met 177 vierkante meter groot. Het bestaat uit maar liefst 6 kamers waarvan 4 slaapkamers, een badkamer en een kantoorruimte met tuin op het noorden. Het grappige is dat dit huis van zijn moeder Rachel geweest blijkt te zijn.

Maar nu komt het de buren zijn alles behalve blij met de komst van Andre de onruststoker.  Bart Ettekoven vertelde in Shownieuws namelijk dat ze wat buren hadden gesproken en die waren echt not amused.

Bart zegt er het volgende over:

,,Het is een leuke twee-onder-een-kapwoning, maar ik dacht wel meteen: het is wel echt in een straat met veel huizen. Vanuit de achtertuin kijken er minimaal vijf andere huizen in zijn achtertuin. We spraken ook wat mensen die er in de buurt wonen en die maken zich ook best wel zorgen om de rust.”

Wij vragen ons echt af waarom Andre dit huis heeft gekocht. Andre kan namelijk niet alleen zijn. Hij gaat daar echt niet alleen wonen. Dus wellicht heeft hij al een nieuwe vriendin of heeft hij het weer goedgemaakt met zijn ex Saar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties