Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dochter Robert ten Brink op bizarre wijze gedumpt door vriend


Weekblad Story liet een tijdje geleden weten dat Robert ten Brink jarenlang met een groot geheim heeft rondgelopen. Zijn dochter Isabel bleek namelijk jaren geleden een verkeerd vriendje te hebben gehad. Deze gozer werd in 2016 zelfs op het vliegveld van Uruguay opgepakt met een koffer vol pillen.

Volgens Yvonne Coldeweijer die er toen ook in is gedoken had zij deze informatie ook van een spion gekregen maanden geleden. Alleen had ze er niks mee gedaan.

Volgens deze spion was Isabel verslaafd aan het bekende witte poeder en had haar toenmalige vriend haar echt gehersenspoeld en weggehouden bij haar familie. Ze zou zijn opgenomen in een kliniek voor haar verslaving en daarna kwam ze weer snel op het rechte pad.

Maar nu verteld Isabel in LINDA.Loves en ander bizar verhaal over hoe ze en keer gedumpt was door en vriendje. Ze zegt er het volgende over.

“Met mijn vriend was ik bij een concert van Tino Martin. Daar werd ik, tussen twee vrolijke nummers door, keihard aan de kant gezet. Heel sneu, maar ik weet nog dat ik ook meteen dacht: hier kan ik thuis geheid goeie grappen over maken. Gedumpt worden tijdens een Tino Martin-concert, wie verzint zoiets?”

Haar moeder Roos laat weten dat ze hun dochters altijd het volgende advies meegeven.

“We geven het de kinderen mee: zoek een relatie waarin je én als een prinses wordt behandeld én blijft lachen. Want zonder humor is er geen bal aan en houdt het snel op”

Ja als Isabel niet op haar vader lijkt qua karakter komt het vast goed., want Robert ten Brink schijnt een ontzettende nare man te zijn. Yvonne Coldeweijer deelde een tijd geleden nog een bericht dat Robert een gehandicapte persoon zou hebben geslagen met en microfoon.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties