Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Zoon Glennis Grace totaal niet onder indruk van zijn straf


Glennis Grace en haar zoon hebben vorige week een taakstraf van de rechter gehad voor hun aandeel in de Jumbo rel waarbij het minderjarige supermarkt persoon werd mishandeld.

Maar volgens RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade was de zoon van Glennis Grace totaal niet onder de inruk van zijn straf.

Aran zegt er het volgende over:

 “Ik heb hem een tijd geleden wel een keer gezien bij America’s Got Talent toen hij meeging met Glennis voor dat avontuur in Amerika. Nu is het een boomlange jongen, twee koppen groter dan Glennis.”

“Hij maakte vooraf een hele onbevreesde en onverschrokken indruk. Echt het gevoel van: ik hoor het wel. Hij deed nog even een boks op z’n schouder en een boks naar z’n vriendje.”

“Dat vriendje, en dat weten we van Korver die de slachtoffers bijstaat, is naar hen toegekomen bij de eerste zitting. Die heeft toen gezegd: ‘Het spijt me en ik vind het heel erg het leed dat jullie is aangedaan. Dat trek ik me heel erg aan.’”

“Dat maakte diepe indruk op Korver en de slachtoffers. Korver zei vandaag nog: ‘Had de zoon van Glennis dat ook maar gedaan.’ Dat heeft heel veel betekend voor hen.”

“In deze zaak zat hij ook… Hij hoorde zijn straf, de uitspraak en op een gegeven moment keek hij ook af en toe naar Glennis, z’n moeder die ook aanwezig was, en die maande hem dan weer terug te kijken. Zo hoorde hij eigenlijk zijn straf.”

“Ik moet zeggen: ik hoop dat het doordringt bij hem, want ik vraag me dat heel erg af.”

“De mensen in de Jordaan zeggen: ‘We zien nog steeds dezelfde jongen.’ Hij rijdt daar rond op zo’n hele grote zwarte crossfiets. Hopen dat dat veranderd. Zo’n agressietraining kan daaraan bijdragen en dat moet hij ook volgen.”

De zoon van Glennis mag 6 maanden niet in de Jumbo komen.

“Ik hoop dat het niet zo is dat hij daarna dan op de eerste dag weer binnenstapt. Ik hoop dat er echt iets gaat veranderen. Als je de mensen in de Jordaan moet geloven hebben ze er een hard hoofd in, maar ik hoop dat Glennis haar zoon kan begeleiden.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die jongen moeten ze een paar maanden in de gevangenis zetten, misschien leert hij daarvan want Mammie vind alles goed van haar jochie. Ook Mamsie moet eigenlijk een tijdje de cel in, ze zouden daar alle twee van opknappen !!!

die zoon heeft geen opvoeding gekregen dus hij had ook geen spijt jammer dat hij zo lage straf heeft gekregen maar hij heeft wel een stafblad