Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes dumpt zijn vriendin, maar niet voor Monique


Andre die een paar weken geleden nog gespot werd met zijn nieuwe vriendin Saar onderweg naar Dubai scheen een ring van Andre te hebben gehad welke exact hetzelfde is als de ring die hij zijn ex Sarah van Soelen had gegeven.

Maar goed dat lijkt nu allemaal niet meer uit te maken, want wij horen dat het toch echt over en uit is tussen Andre en Saar. Het lijkt erop dat Saar het allemaal niet zo fijn vond dat Andre zoveel tijd met Monique doorbracht en dan vooral bij Monique thuis.

Andre schijnt het zelf niet te hebben uitgemaakt Saar heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt. Wellicht ook omdat ze gewoon te weinig aandacht kreeg van Andre. Laatst werd ze nog gespot alleen op vakantie terwijl Andre met Monique en zijn zoontje in Disneyland Parijs was. Overigens betekent niet dat Andre en Monique weer een stelletje zijn. Daar is namelijk helemaal geen sprake van.

Het zou dus zomaar kunnen dat Andre over een aantal weken weer een andere dame aan de haak heeft geslagen. Wij vragen ons dan wel af of hij ook deze keer de ring weer in beslag heeft genomen die hij eerst Sarah gaf en daarna aan Saar. Wellicht kan hij die ring dan weer doorgeven aan zijn nieuwe vriendin.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die kwallebak leert het nooit.
Die Saar heeft gelukkig de eer aan zich zelf gehouden.
Slim van haar, nou kan hij de ring weer door geven aan een Sarah nummer 3.
Nou overloopt hij Monique alweer.
Het is toch een gebed zonder end.

Anna omdat ze niet wil dat die in de handen van smerige oma kom…oma de haatzaaier !!! Zou me kind daar ook niet naar toe laten gaan..dus GELIJK heb ze…

Hey, Nostradamus,
*iemand die tot meerdere glorie van zichzelf afbeeldingen plaatst van een kind van 5;
*André zó bewerkt en bang gemaakt heeft, dat hij nog steeds niet met zijn zoon een bezoek aan zijn moeder DURFT te brengen;
*waar jarenlang en nog steeds financieel goed voor werd/ wordt gezorgd en hem desondanks 54 maal verraadt;
* die beweert alleen maar van zichzelf te houden;
*die ruzie zoekt met haar buurvrouw, de schooljuf, ouders van andere klasgenootjes, wegens wangedrag uit een restaurant verwijderd wordt, Toverland op stelten zet, uit Amsterdam dronken afgevoerd wordt etc. etc.
Is dit jouw definitie van klasse? Kom nou toch.
Wat mij betreft sans rancune en het gaat je goed!

Suzanne keigoed verwoord.

Iedereen wil zijn vriendin zijn maar ze worden allemaal afgedankt als afgelikte boterhammen als hij erop uitgeraasd is. En dan nog hardop verkondigen dat hij niet zoals zijn pa wil zijn of worden. Die maakte ook bij diverse vrouwen kinderen en verdronk weer in andere ogen als het niet de drank was. Laat hem lekker bij zijn mama zitten, die vertroeteld hem wel.

zij is nooit zijn vriendin geweest want geen enkele maroc- egypt family zou pikken van een dooie knakworst als andree dat hij zo zou omgaan met een vrouw uit de family

Wie is de volgende die in zijn praatjes gelooft?Die moet eerst een nadenken voor ze aan die kleuter begint.Prima Saar dat je er een punt achter hebt gezet.
Monique doe niet net alsof jullie een gezin zijn want dat is niet zo.Hij komt en gaat wanneer hij er zin in heeft en als hij daar zin in heeft kan hij alleen iets met zoonlief ondernemen.Waarom moet jij daar altijd bij zijn?

He stumperd Suzanne ben je er weer, en ben je opgelucht nu!!! Wat ben jij een zielig persoon zeg.. ik proef jaloezie er is niemand maar ook niemand die aan mooie Monique kan tippen die vrouw is mooi heb klasse…dat kan je van weinig mensen zeggen..maar uit je verhaal begrijp ik wel hoe typ jij ben een roggeltje en een diklip 🤣🤣🤣

Andrea, waarom zou ik opgelucht zijn? Ik heb gewoon wat feiten die je zó op Instagram en in interviews kunt lezen op een rijtje gezet, terwijl er nog meer, héél veel meer is. Geen verzinsels dus of de meest schunnige opmerkingen en uitdrukkingen, maar gewoon wat hier en daar zwart op wit staat.
Opmerkingen als: stumperd, zielig persoon, roggeltje en diklip plaatsen tegen een voor jou onbekend persoon, zegt veel – zo niet alles – over jou. Verder is schoonheid een kwestie van smaak en, ik heb het al eerder gezegd, ik beoordeel iemand zo veel mogelijk op zijn/haar innerlijk