Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René Froger kreeg mega-bedrag voor foute Jumbo WK-reclame


De WK-reclame van supermarkt keten Jumbo waarbij bn’ers als bouwvakkers gekleed lopen te dansen had voor veel commoties gezorgd. In Qatar waar het WK voetbal wordt georganiseerd schijnen veel bouwvakkers te zijn omgekomen bij het bouwen van de stadions. De associaties hiermee werd dus al snel gelegd bij de Jumbo reclame.

Desalniettemin hebben de bn’ers die in het reclamespotje van de Jumbo mededen veel geld gekregen. De reclame is maar een dag op de buis te zien geweest en dat kostte de Jumbo natuurlijk klauwen met geld zonder het beoogde resultaat.

Onder meer Gerard Joling, Donny, Rene Froger, Jan Smit en Frank Lammers waren te zien in de foute Jumbo reclame. Wij hebben gehoord dat René Froger maar liefst 250.000 euro heeft ontvangen voor zijn kort optreden in deze flop reclame.

Toch niet verkeerd voor een paar uurtjes werken. Wat de andere bn’ers hebben gekregen is iet duidelijk. Wel begrepen we dat René het hoogste bedrag heeft gehad. Waarschijnlijk heeft zijn management gewoon goed onderhandelt en zitten de rest van de bn’ers rond de 100.000 euro.

We zijn benieuwd of René wat van zijn gage aan de voedselbanken strot die hem zo erg aan het hart liggen. Maar dat is maar de vraag, omdat René enorm veel geld is misgelopen de afgelopen jaren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een gezeur joh, lijkt allemaal jaloezie
Bah bah

Allemaal terugstorten naar de VOEDSELBANKEN.
Ben benieuwd. Graaiers.

het zijn zakken vullers schande zo veel geld voor deze reclame

de grootste mongolen op een rijtje
nederland op z´ n best

rare bek trekken is hij goed in, verder WAARDELOOS FIGUUR, wat een lul .

Mijn man zegt ; Logish dat de boodschappen steeds duurder worden !
Ja de rijken worden steeds rijker en de arme steeds armer !!!
Als je Rutte en de koning neemt die worden steeds rijker over de bevolking hun rug.

Sorry meid, maar met dit soort insinueren bedragen sla je echt de plank mis, ergo, je kletst gewoon uit je nek. Stemmingmakerij dus