Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg zet Andre Hazes keihard op zijn plek


Hoewel Yvonne Coldeweijer beweerde dat Monique Westenberg juice over Andre Hazes aan haar deelde lijkt het erop dat Andre dat totaal niet serieus neemt.

Andre gelooft dus niet dat zijn Monique hem zou hebben verraden bij Yvonne. Hij is de laatste tijd veel bij Monique te vinden en lijkt het vaderschap weer helemaal omarmt te hebben. Andre heeft nu nog veel vrije tijd omdat hij nog niet optreedt en het lijkt erop dat hij het meeste van zijn tijd nu besteed aan zijn zoontje. Dat betekent ook automatisch dat hij Monique vaker ziet.

Andre deelde vandaag de onderstaande dans video van zijn zoontje in een Elvis Presley outfit die danst op een liedje van Elvis. Monique was één van de eerste die een cynische opmerking plaatste onder het filmpje richting Andre. Ze zei namelijk dat hun zoontje die dansmoves niet van zijn vader heeft. Waarop Andre weer een reactie daarop plaatste en zei dat Monique daar vroeger wel anders over dacht.

Hieronder het filmpje en de reactie’s van Andre en Monique op elkaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze denken ook echt dat heel Nederland elke dag zit te wachten op dat joch,
meneer Waardeloos en mevrouw Hopeloos.
Je kind als verdienmodel inzetten omdat je zelf geen zak meer voorstelt.
Houdt maar op met aandachttrekkerij elke keer, zo bijzonder is dat kereltje niet. 😝

Iedereen heeft genoeg van die 2 en ze blijven maar aandacht trekken.Het is gewoon zielig voor die kleine jongen.🤮🤮

Je hebt gelijk Priscilla , zielig voor het kind om het op deze manier te gebruiken . Of liever gezegd misbruiken om de aandacht te trekken .

Zelf kan ik geen goede reden bedenken waarom ik iemand ten gronde zou willen richten, maar kennelijk heeft Yvonne Coldeweijer die wel.
Ik kan mij dan ook goed indenken dat André er moeite mee heeft om te geloven dat degene waarvoor jij – op jouw manier – altijd goed hebt gezorgd in staat is om met zo iemand contact te zoeken om behulpzaam te zijn jou nog verder de put in te werken. Zo veel slechtheid verwacht je toch van niemand!

Tis een soort van Hazes he. En aangezien jaloezie afgunst en aandachtsverslaving bij hun de overhand heeft zie ik het allemaal zomaar gebeuren
Wel jammer dat ze in hun kijk mij eens… zoontje betrekken

Ik ken kinderen die veel beter dansen op die leeftijd. Ieder keer vertellen hoe goed dat kind is maar je mag zijn gezicht niet zien. Met zulke ouders is dat kind echt niet beter in dingen misschien wel in hun ogen omdat ze zelf niks kunnen. Ieder keer dat kind zo ophemelen of het een natuur talent is.