Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon stalkte vrouw met wie hij vreemdging jarenlangGisteren lieten we nog weten dat Waylon die te gast was in het programma ‘Boerderij van Dorst’ een wel hele onthutsende onthulling deed waarom hij is vreemdgegaan.

Volgens Waylon werkte zijn zaaktje niet meer en werd hij niet meer opgewonden van zijn eigen vrouw. Daarom moest hij op onderzoek uit. Ja je leest het goed en Waylon was niet dronken toen hij dit vertelde.

Nu haalt een vriendin van Waylon zijn minnares Jadey Lois waar hij zijn vrouw meerdere keren mee bedonderde keihard uit na de bizarre onthulling van Waylon.

Deze bron beweert dat Waylon zijn minnares eerst jarenlang heeft gestalkt, omdat ze niks van hem moest hebben. De bron deed haar verhaal aan Yvonne Coldeweijer.

,,Haar verhaal is dat Waylon haar stalkte, en ’s nachts naar haar huis is gekomen. Hij stalkte haar al jaren.”

,,Hij bleef maar aandringen en zeuren. Na een concert dichtbij haar huis is hij ’s nachts langsgereden. Bibi heeft contact met haar gezocht en gevraagd of ze haar wilde bellen.”

,,Ineens hoefde het allemaal niet meer en heeft Bibi nooit meer de telefoon opgenomen. Ze is geblokkeerd en heeft nooit haar verhaal mogen vertellen.”

,,Dat hij liegt is wel zeker. Die Waylon heeft haar vet in de zeik genomen. En liegt gewoon alles bij elkaar op social media.”

Deel deze juice!
 1. joop

  er is maar 1 stalker en dat is yvonne coldewijer zelf.
  volgens mij heeft ze ooit een blauwtje gelopen bij waylon dat ze nu al maanden zijn leven, het leven van bibi en van de kinderen naar de klote zit te helpen met haar zieke bemoeizucht.

  meiske gaaat nog eens de verkeerde tegen t lijf lopen

  • Zielig hoor met je verhaaltje, de boosdoener ben jij, want je weet dat dieman een relatie, heeft, zogenaamd zijn jullie slachtoffer, haha laat me niet lachen

 2. Simon

  Joop, ik ben het helemaal met je eens.

Geef een reactie