Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen compleet afgekraakt om verbouwd gezicht


Eergisteren was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe. Maar Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

De bekende journaliste Antoinnette Scheulderman zegt er het volgende over op Twitter.

“Moest wel ff paar keer kijken voordat ik Sarasoel herkende. Stop toch met al dat gespuit in die mooie bekkies, dames, meestal knap je er niet van op! 💉 💉.”

Na deze tweet van Antoinnette gaat het helemaal los met reactie’s hierop.

Schrijfster Cynthia Pallandt:

“Of je laat andere vrouwen gewoon lekker zelf hun beslissingen maken, ook als jij ze niet begrijpt.”

Antoinnette:

“Ja hoor, ze gaat haar gang maar. Maar ik vind het toch zonde…”

Thea:

“Ze lijken ook allemaal op elkaar. Hetzelfde gezicht bijvoorbeeld als Connie Breukhoven 😳.”

Antoinnette beaamt dat:

“Ja, lijkt nu op jongere zus van Connie…”

Ene Caroline dan weer:

“Waar beginnen ze aan. Ik dacht even dat het vrouw van 40+ was.”

Antoinnette:

“Ik ook…”

“En stop ook met de trend dat we allemaal een knaloranje hoofd moeten hebben. Of heb ik een nieuwsbrief gemist?”, zegt iemand.

Daarop zegt Antoinnette:

“Dat heb ik zelf dan ook weer regelmatig, als ik eerlijk ben 🙈.”

En René:

“Het lijken ook allemaal ineens zussen van elkaar nadat ze zo’n shot pur ingespoten hebben gekregen.”

Ene Lin basht lekker met Antoinnette mee:

“Heeft ze nou ook een gat boven op haar neus?? Yikes!”

Hieronder de Tweet en het gat in de neus van Sarah.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je bent toch ook wel echt een zielig type als je alleen maar een opmerking weet te maken over een littekentje op iemands neus. Dat is pas echt eng en geweldig BRRRR!!!!
Ik zie een best wel aantrekkelijke vrouw met wie menigeen graag zou willen ruilen

Regelmatig lees ik in die inleidende stukjes dat André duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah te willen hebben.
Ik pretendeer niet alles te weten over Sarah en André, maar wat ik wel héél zeker weet, is dat André Sarah graag in zijn documentaire wilde hebben en dat er heel wat over te doen is geweest om dat te voorkomen.
Het lijkt mij dan ook meer voor de hand te liggen dat Sarah meer afstand heeft genomen dan André.
.

Wat ziet ze er uit zeg, ze lijkt wel 40.
Een jonge meid die helemaal door slaat zeg met die botox.
De huid is kapot , gaatjes en puisten en veel make up.
Je schrikt er van.
Hoe erg zal het zijn al ze echt ouder word.
En dan die Katrien Duck lippen.
Vreselijk.

Suzanne eerlijk de geld verdienen zal best moeten we zeker ook jaloers op zijn kleertjes passen en dan alleen maar I LOVE IT zeggen 😂😂 en dan de rest op stief pappie teren want meer kan ze niet (oja relatie’s naar de klote helpen is ze ook zo goed in )nee de tijd uit Vlaardingen toen ze helemaal niks was ( is ze nog niet hoor) is ze vergeten 🤮🤮🤮

Ach ja, Andrea, de één vult zijn dag met werken als model en de ander vult zijn dag met het schrijven van dit soort schunnigheden.
Als je iemand die een normale – keurige – dagtaak heeft al niets vindt, vraag ik me af wat jij dan wel niet bent.

dit krijg je als je jezelf neerzet als miss holland met 329536 filters over je reeds gefotoshopte kiekjes op het platform voor en door narcisten genaamd *instagram*.

This is the real deal en het is bijzonder treurig te noemen.

Vieze stink kop 🤮🤮🤮

Ze is helemaal verminkt door alle rompslomp aan haar gezicht.😪
Medelijden met dat ongelukkige meisje.
Vreselijk!😝

Suzanne wanneer ga jij naar hans anders !!! Denk toch dat er niemand met zo’ n kop wil lopen 🤣🤣 tenzij je labiel ben

Andrea, wat ik zie is een spontane en niet onaantrekkelijke vrouw, die op een eerlijke manier haar brood verdient en die door een paar – zich volwassen noemende – allerlei shit over zich heen krijgt. Shit die in de meeste gevallen kant noch wal raakt. In mijn opvoedingspakket zat o.a. dat je mensen op hun doen en laten moet beoordelen en niet op hun uiterlijk.
Jouw advies over Hans Anders leg ik dus naast mij neer, maar mijn advies aan jou is om eens contact op te nemen met een pedagoog. Die kan jou misschien een paar tips geven hoe jij je in het vervolg wat fatsoenlijk naar anderen kunt uitdrukken

Hey Suzanne. Of is het de hoogbegaafde Gabrielle? Bwhahahaaaa 🤣

Als we dan toch haar doen en laten moeten beoordelen > ZERO KLASSE!

Iemand expres omver rijden, bezette mannen van hun vrouwen willen wegsnoepen, online pestgedrag tegen Monique met de Chica debieltjes [waarvan jij er één bent?] en zelfs haar ouders die erin meegingen, want wat vonden ze het geweldig om in the picture te staan ten koste van een klein kind en zijn moeder , jammeren in de Story, criminelen aflebberen en zich met de meest gehate vrouw van NL ophouden > Rachel Hazes.

Nah, kweetniet hoor, maar als dit je verdienste is en je denkt hiermee populair te worden heb ik nieuws voor jou en je geliefde Sarah> Nope, never gonna happen!

Bye bye Felicia.

Je bent nogal met jezelf ingenomen als je de naam NOSTRADAMUS gebruikt.
Weet je dat deze man in zijn beginperiode al voorspeld had dat in het jaar 2020 er veel idioten rond zouden lopen die op een ongenuanceerde manier allerlei smerigheden over een ander zullen verkondigen. En dan bij voorkeur over kwetsbare personen die zich niet kunnen verdedigen. En dat alles vooral onder valse naam, want oh, oh, oh, ze zouden er toch eens achter komen wie dit doet.
Was wel een ziener die man, hè

2020 moet natuurlijk 2022 zijn.

Het zijn altijd de meest onzekere en ontevreden (verwende) figuren die het meest aan zichzelf laten verbouwen.

En dan beweerd men dat ze zelfvertrouwen uitstralen ?? Haha. Laat me niet lachen

Suzanne meer dan je denk veel meer jij kan nog niet staan waar ik 💩💩💩 heb!!! 🤣🤣🤣Model met marktkleding want meer is het niet..en wat zit je nou steeds met je netjes als jij haar zo netjes vind zal je wel het zelfde slag zijn 🤮🤮

Andrea, als jij vindt dat een groot deel van de vrouwen in Nederland in marktkleding (zoals jij dit noemt) rondloopt, moet jij dat weten. Duidelijk bewijs, dat je ook hier een afslag gemist hebt en met je opmerkingen laat zien op welk minderwaardig en dom niveau jij acteert.
Natuurlijk behoor ook ik tot een bepaald slag volk, maar ik ben dolblij dat ik niet tot jouw slag behoor dat o.a. groen ziet van de jaloezie, schuimbekkend allerlei onzin verkondigt, niet in staat is iemand fatsoenlijk te woord te staan, met taal- en stijlfouten laat zien hoever zijn/haar ontwikkeling reikt etc. etc.
Kijk, Andrea, kritiek is prima, maar houd het zuiver. Fijn weekend hoor

Ooh mijn god, dus zo ziet ze eruit zonder filters! Zelfs een gat in d’r neus. Zo zonde wat dit meisje met haar gezicht doet, ze lijk wel 40 !!!

Toen ik deze foto zag dacht ik gelijk dat is Connie Witteman (Vanessa) ze kan zo doorgaan als haar jongere zus. Wel erg als je op iemand lijkt die 71 jaar is ipv een jonge meid van 26.

Wat is ze lelijk! Ik begrijp niet dat je jezelf dat aan kan doen!

Dat kind heeft haar huid zo verpest, daar is niets meer aan te redden en dat is eeuwig zonde. Het maakt me niet uit wie het is, maar waarom vermink je jezelf zodat het niet te herstellen is.

Het mooie knappe meisje Sarah, ziet volgens mij niet wat ze haar eigen heeft aangedaan, met al die troep in haar gezicht laten spuiten! Het meisje is 25 jr, en lijkt nu wel 40 jr.

Ik heb haar vaker als 1 keer op tv gezien, maar vorige week toen ik haar op tv zag, schrok ik echt, zelfs haar stem klonk anders als normaal.

Ziet haar familie of haar vrienden, etc niet dat ze nu te ver is gegaan, het ziet er echt niet uit!

Wat een kritiek op haar. Dat ettertje Hazes, die een relatie had en vreemd ging met iedereen die wilde, wordt beschermd.
Sarah wordt aan alle kanten aangevallen. Ik ken haar niet, maar houd toch op zeg. Wanneer zij dat mooi vindt, ik zeker niet hoor, moet ze toch zelf weten!!!

Wat een vogelverschrikker 😲😝

Dit kan toch niet waar zijn….. neus vol gatenkaas 😬🤭😳👃

Ze was voor al die ingrepen echt een mooie meid. Jammer dat ze zich zo lelijk maakt. Ik denk dat ze heel onzeker is over zichzelf.