Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marc-Marie Huijbregts scheldt zoon Glennis Grace verrot


Marc-Marie Huijbregts haalt in zijn podcast genaamd Marc-Marie & Aaf Vertellen Alles keihard uit naar Glennis Grace en haar zoon. De aanleiding is een artikel in weekblad Privé met de titel ‘Maakt leugen van zoon einde aan Glennis’ carrière?’

Volgens Marc-Marie is het zoontje van Glennis zeker een enorme eikel, maar was het Glennis die in zijn leugens trapte en naar de Jumbo ging om te rellen. Dus volgens Marc-Marie heeft Glennis toch echt haar eigen glazen ingegooid.

Marc-Marie zegt er het volgende over:

 “Ik denk dat Glennis zélf een einde maakte aan haar carrière. Die jongen heeft inderdaad alles bij elkaar gelogen, dat zal best, maar uiteindelijk was het háár keuze. Je kunt niet die jongen daar de schuld van geven.”

Co-host Aaf Brandt Corstius:

“Nee, dat vind ik ook niet. Ik denk dat het eerder iets anders was dat een einde aan Glennis’ carrière maakte, toch? Gewoon dat hele gezeik in de Jumbo.”

Marc-Marie:

“Die is wel superfout, het is wel een eikeltje, maar zij had gewoon moeten denken: ik bel wel even of ik ga er even alleen naartoe.”

Aaf:

“Ja, of: ik ga wel verhaal halen, maar gewoon zonder fysiek geweld.”

Marc-Marie:

“Ja, van: morgen ben ik daar toch, ik moet toch nog iets hebben. Om nu te doen alsof het allemaal de schuld van die jongen is, dat is gewoon helemaal niet waar.”

Aaf:

“Dat vind ik ook een beetje raar.”

Marc-Marie heeft ook nog wel een mening over wat de bekende columnist Roos Schlikker zei over het zoontje van Glennis Grace. Die zei namelijk dat het zoontje een hele slechte reputatie heeft in de buurt. “Hij heeft een grote bek. Dat is een pittige jongen, ja.”

Marc-Marie vindt dat een beetje stemmingmakerij van Roos:

“Dat vind ik wel een beetje zo van als er een vliegtuigongeluk is dat je dan zegt: ‘Ik ben daar drie maanden en vier dagen geleden ook geweest!’”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mark marie weet niet waar die het over heeft die zoon heeft wel degelijk schuld hier aan als hij eerlijk alles verteld had was het allemaal niet gebeurd dus mark marie hou het bij je eigen soort

Als de zoon van glenda de grote bek van zijn moeder vaak hoort gaat hij dat overnemen. Het was aan glenda om haar zoon op te voeden. Dat houdt in dat glenda geen grote bek moet opzetten in de nabijheid van haar zoon.

Ik neem aan dat de reacties kinderen hebben, zoniet niet oordelen. Die Huybrechts moet z’n bek houden, heeft ie kinderen, geen vrouw die een kind met hem zou willen die mismaakte kwal.

Verrot schelden is een groot woord, maar hij heeft wel gelijk.

Ik neem niet op voor madam Grace en d’r zoon, maar ’t is makkelijk praten als je die ervaring met zulke pubers niet hebt. Een mening verschilt van een oordeel hebben. Er zijn genoeg ouders die ook verhaal zouden willen halen. T gaat om de manier hoe je ’t doet dus niemand hoeft schijnheilig te doen.