Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk-afslachting van de baan?


Matthijs van Nieuwkerk ligt onder een vergrootglas wegens zijn vermeende wangedrag. De Volkskrant zou nu elk moment een ‘vernietigend’ artikel over Matthijs kunnen publiceren waarin zijn walgelijke gedrag na maandenlang onderzoek wordt blootgelegd.

Maar dit artikel laat nu wel heel lang op zich wachten en dat brengt twijfels met zich mee.

Rob Goossens haalt dan ook op Twitter hard uit naar de Volkskrant.

 “Another day, another Volkskrant waarin geen letter over een zekere voormalige talkshowhost te vinden is”

Ook Sywert van Lienden haalt uit:

“Schadenfreude?”

Rob:

“Simpelweg benieuwd wat nou het verhaal is waar ze hun hand voor in het vuur durven te steken. Veel varianten gehoord, nu hangt het allemaal ergens in een vacuüm en daar heeft echt niemand wat aan. Zeker de hoofdpersoon niet.”

Sywert:

“Als ik als paria de lijn van het (vermeende) verhaal al ken, dan jij vast en zeker ook als insider.”

Eerder deelde Dennis Schouten en Jan Roos nog een verhaal waaruit blijkt dat de omroep BNNVARA dit artikel van de Volkskrant tegen wil houden met juridische dreigementen daarom duurt het zo lang. Het was juist BNNVARA die met Tim Hofman het wangedrag rondom de Voice openbaarde en nu blijkt dat als één van hun eigen presentatoren zich misdragen hebben ze er alles aan doen om dit stil te houden.

Maar in het verhaal wat Dennis en Jan Roos deelde staat ook dat Matthijs van Nieuwkerk een medewerkster zou hebben geslagen. De beschuldigingen over het wangedrag van Matthijs blijven dus binnenkomen.

Enige tijd geleden deelde Privé een geluidstape waarop te horen was hoe walgelijk Matthijs te keer zou gaan tegen zijn medewerkers. Ook hebben ze de insider geïnterviewd die de geluidstape naar de Privé opstuurde. Op de geluidstape is onder meer te horen hoe Matthijs zijn medewerkers afsnauwt en korte tijd later gewoon weer met zijn bekende nep lach begint te presenteren als de camera’s aangaan of er niks gebeurd is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het was al een viezerik die van nieuwkerk wordt steeds duidelijker