Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg heeft Andre Hazes keihard verraden


Eerder liet Yvonne Coldeweijer weten dat Monique en Andre Hazes weer terug bij elkaar zouden zijn. Daar bleek helemaal nets van te kloppen.

Er staat vandaag ook een groot interview in de Beau Monde met Monique. Daarin laat ze weten dat zij en Andre nooit meer bij elkaar gaan komen. Er is te veel gebeurd en Monique zegt dat ze opzoek is naar een andere partner. Het enige wat ze met Andre probeert is een goede papa en mama te zijn voor hun zoontje.

Ook haalt ze in dat interview keihard uit naar Yvonne Coldeweijer die volgens Monique allemaal onzin verteld. Yvonne heeft inmiddels gereageerd op de uithaal van Monique en laat weten dat Monique zelf een enorme spion van haar is en dingen met Yvonne deelt.

Yvonne zegt minimaal 54 screenshots te hebben van gesprekken met haar en Monique. Zou het echt zo kunnen zijn dat Monique dingen doorspeelde van Andre Hazes aan Yvonne? Uiteraard zou het kunnen omdat Monique wellicht wraak wilde nemen op Andre. Hij heeft haar behoorlijk pijn gedaan. Yvonne heeft de screenshots nog niet gedeeld. Dus we weten ook niet wat er allemaal besproken is tussen de twee en over welke periode dat ging. Maar Yvonne doet het dus echt voorkomen of Monique juice over Andre met haar deelde.

Sarah van Soelen heeft inmiddels ook gereageerd op de onthulling van Yvonne dat Monique een spion van haar was. Hieronder de reactie van Sarah.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je moet wel horende doof en ziende blind geweest zijn om niet te vermoeden dat Monique de golddigger de spion van Yvonne was… die uitgenaste doet alles om haar zin te krijgen en haar portemonnee te vullen. Maar al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald haar wel. Zou mij trouwens niks verbazen als die Mo achter al die haatberichten over Rachel zit ….

Top Monique gelijk heb je!!!!
Ja zal wel moeten om al die sneren van dat jaloerse tuig te weerleggen.
Je hoeft jezelf niet als 💩 te laten behandelen en neerzetten door A + R + S.😤

Het stuk gaat over Monique die een ongelooflijke teringstreek heeft uitgehaald. Gaat dus niet zitten zeiken over Sarah die niets anders zegt dan (vrij vertaald) je kunt doen en laten wat je wilt, maar de waarheid komt echt boven.
Wie het met zo’n uitspraak niet eens is, moet maar eens bij zichzelf te rade gaan

Hoe dom kun je zijn! Zelf mag je je niet negatief uitlaten over André en daarom neem je contact op met Yvonne Coldeweijer en lekt vertrouwelijke informatie naar haar met de bedoeling dat zij dan de woordvoerster is. Informatie met maar één bedoeling, nl. André beschadigen. .Vervolgens ga je beweren, dat Yvonne onzin vertelt!
Hoe ik over deze hele gang van zaken denk, zal ik maar niet vertellen.

Als Sarah van Soelen iets te zeggen heeft, doet zij dit gewoon onder eigen naam en draagt daar dan de volle verantwoording voor. Als die Monique iets te melden heeft , doet zij dit bij voorkeur – in het geniep – via anderen.
Zullen we maar even vaststellen dat er nogal een verschil is tussen die twee v.w.b. mentaliteit en fatsoen!

Waarom reageren sommigen zo hysterisch als er iemand van zijn sokkel rolt en waarom richt hun frustratie zich dan in vrijwel alle gevallen – en in het merendeel niet al te nette bewoordingen – naar een ander? Hier is gewoon sprake van : Eigen schuld, dikke bult en zo werkt het nu eenmaal in het normale leven.

Als je partner er al een paar maal blijk van heeft gegeven dat er niet voldoende aantrekkingskracht bestaat om bij jou te blijven, moet je je in alle ernst eens afvragen waar dat aan ligt.
Opmerkingen laten plaatsen als: hij loopt zijn zak maar achterna etc. en zelf vertrouwelijke informatie lekken met de bedoeling je ex in discrediet te brengen lost niets op. Integendeel zelfs

Joshua dat geldt vooral voor jouw idool Sarah.
Zijn accepteert + snapt nog steeds niet na 1 jaar ex zijn dat Andre haar niet meer moet.
Idd zij zal zich moeten afvragen waarom, omdat Andre afscheid van iedereen moest nemen die een trigger of gevaar is voor zijn druggebruik.
En dat is Sarah junkie! 😛😂

Beste Isabel, André was en/of is een knul met ongelooflijk veel problemen. Een vader die een duidelijke voorkeur voor zijn zus liet blijken, die vader op jonge leeftijd verloren, al vroeg zonder goede begeleiding het artiestenvak in , in zijn relatie jarenlang gemanipuleerd terwijl hij aan alle kanten probeerde het zo goed mogelijk te doen. Deze jongen was zichzelf totaal kwijt geraakt en zal -in overleg met zijn therapeut – op zoek naar zichzelf zijn gegaan. Dit is een heftig proces met veel en ups en downs, waarmee je anderen veel verdriet kunt doen. Daarom is het verstandig om afstand te nemen van alles en iedereen die je daarmee niet wil belasten. Als je nog meer wilt weten, laat je het maar horen.
Fijn weekend en liefs van mij.

Wat een zielig stelletje die paar vertrouwelingen van Monique. Yvonne sabelt hun idooltje op een genadeloze manier neer en laat zien tot welk minderwaardig gedrag zij in staat is .Vrijwel iedere dag met een schijnheilig gezicht iets op haar Instagram plaatsen om op zo’n manier de indruk proberen te wekken hoe netjes en begaan zij is en dan keihard onderuit gehaald worden en haar werkelijke gezicht laten zien.
Natuurlijk is dit voor niemand leuk, maar in plaats van het boetekleed aan te trekken en je stil te houden gaan zij iemand, die precies zegt wat elk fatsoenlijk en normaal denkend mens vindt, aanspreken met: misselijk makend mormel, cokemuil, zieke geest, harteloos monster, zielig gedrocht etc.
Eigenlijk bewijzen ze hiermee dat zij zich schuldig voelen en dat er in dit groepje geen ondergrens bestaat als het gaat om zich op een onuitstaanbare/schofterige manier te gedragen.

Wat een huichelaar is Monique. Money, money, lukt het niet met die viespeuk, dan maar wraak. Ze is precies hetzelfde als die Rochel.

Is niks vergeleken met alle smerige streken van narcistische gewetenloze monsters Rachel & Sarah.

Een pracht/kracht vrouw is Monique en die Andre weet niet wat die weggooit.

Sarah let jij maar op je labiele zelf🤪😂🤮
De grootste stiekemerd en leugenaar.
Samen met Andre in kliniek en al 3 jaar clean.
Eerst je eigen straatje schoonvegen sneaky!
😛

Dat is nu toch vreemd, zeg. Nergens zie ik de naam van Sarah staan en toch wordt zij aangesproken op het plaatsen van bovenstaande onzin berichten. .
Zelf heb ik die “schattige” Monique meegemaakt op een zomeravondfeest in Amsterdam toen zij stomdronken afgevoerd werd en nogal aan het schelden was. Dezelfde woorden als hierboven staan gebruikte zij, dus het is niet moeilijk te raden wie Sita/Peggy is.
.

Blinde Petra zie je dat nou echt niet ????😬
Je idool Sarah wordt genoemd in het artikel & haar sneer op Instagram is daarbij geplaatst.
Bezoekje aan Hans Anders zou geen overbodige luxe zijn.😂🙈

Ik blinde Petra? Dan jij maar domme ENRIQUE.. Wat Sarah schrijft, is een algemeenheid, een spreekwoord/gezegde zoals wij er tientallen in onze Nederlandse taal hebben. Als je niets te verbergen hebt, hoef je je door zoiets toch ook niet aangesproken te voelen? Iets anders is het natuurlijk als je schuldig bent.
Verder valt het toch moeilijk te ontkennen dat de inhoud 100% waar is en voor iedereen geldt.!

Petra, je lult eromheen 😬
Jij beweert dat er niks over Sarah in het artikel staat.
Dit is niet juist. Dus beter je ogen open doen.
Jij bent duidelijk niet de slimste.
De hersens waren blijkbaar opdoen jij aan de beurt was.

Zo STEVEN, jij vindt jezelf nogal een slimmerik hè!. In het inleidende stuk wordt de naam van Sarah van Soelen NIET genoemd. Wel wordt er gerefereerd aan een berichtje dat zij op Instagram geplaatst heeft en dat op iedereen van toepassing kan zijn. Niets aan de hand als je niets te verbergen hebt.
Het is een bekende truc, dat, als je een vervelend bericht moet brengen, je voor een bliksemafleider moet zorgen om de aandacht af te leiden en dat is wat er hier in de persoon van Sarah is gebeurd.
Vind jij het erg als ik opmerkingen als lullen, niet de slimste en hersens waren op naast me neerleg omdat ik weet dat dit soort uitdrukkingen tot jouw soort behoren?P.S. waarom reageer je nu onder de naam Steven en niet Enrique?

Sarah staat onder dat verhaal als reactie op Yvonne wel goed de site helemaal lezen als je reageerd

SITA/PEGGY, in het interview stond 1 juiste opmerking nl.: als je het echte verhaal wil horen, moet je (de roddelpers) eens een kopje koffie komen drinken.
Graag wil ik deze opmerking doorsluizen naar jou: neem eens contact op met Sarah, drink een bakkie met elkaar en hoor haar verhaal aan zodat die troebele blik van jou weer helder wordt en je in het vervolg niet meer dergelijke, smerige en laag bij de grondse onzin hoeft uit te braken.

@Nel🤣 koffie?? Wodka bedoel je! Sarah de alco.🤣

Vieze junkie Sarah-zoeloe denkt ook weer eens haar duckface open te moeten trekken hoor 😂😝
Pas maar op straks valt je verbouwde mismaakte koppie zonder brains nog uit elkaar.

Hou jij nou maar je cokemuil goedkoop leugenaresje😬

Gelijk heb je Moon! 👍💖😄
Bewijzen leveren voor alle valse beschuldigingen en pesterijen van gore dizzers Sarah en Rachel.
Zo dat die losers je niet in slecht daglicht kunnen zetten in de media.

Dit is toch te gek voor woorden, de liefhebbende partner uithangen, er zg. alles aan doen om hem terug te winnen en achter de rug van André frequent contact onderhouden met deze roddeltante om informatie te lekken. Meer dan schandalig! Het is zoals elders gezegd wordt, de waarheid komt nu boven.

Allemaal iemand de grond in trappen kijk naar jezelf en hou je daar mee bezig zijn hun problemen ieder huisje heeft ze kruisje !

Whahaaha zo hypocriet die Sarah .. een gezin kapot maken en dan oordelen & liegen over je druggebruik & over de moeder en kind die je benadeeld hebt.
Walgelijk wijffie ben jij!!!

Sarah de meest gehate en goedkope vrouw van Nederland!!
Durft iets over haar concurrentie te zeggen.
Accepteer je nederlaag nou eindelijk eens een keer sneu meisje. 🤣

Oh ja LEO, vind jij dat?
Nou, laat ik je zeggen dat – als dat zo al was – er inmiddels nogal wat veranderd is en staat jouw schatje wegens haar walgelijke gedrag inmiddels met stip op een.

Misselijkmakend mormel die Sarah met haar ordinaire ugly eendenbekkie.🦆
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Spuit 11!

Verdient die kl*te André!
Heeft Mo tijdenlang gepest via Instagram posts samen met duck Sarah.
Terugpakken die eikel.💩👊

Wie slecht doet wie slecht ontmoet dus die Mo krijgt haar trekken wel thuis…. raar trouwens dat veel reacties hier over Sarasoel gaan… misschien ook hier veel ” spionnen ” via Mo die de boel proberen te saboteren ? Volgens mij heeft die Mo een heel netwerk dat haar als een engeltje afschildert en de andere Hazes dames de grond in trapt….a devil in disguise

Oprottehhhhh Sarah je bent een no-no.
Ga eerst maar eens jezelf een spiegel voorhouden. Jii bent de grootse rotte appel. 🤑🤮

Als het waar is dat Monique alles door verteld heeft ,over die kwal en Katrien Duck is dat toch te begrijpen.
Die kwallenbak heeft Monique, keer op keer vernederd , en voor heel Nederland voor schut gezet.
En nou hangt hij te janken met die zonnebank smoel. Net goed.

Natuurlijk moet Moonie zich kunnen verdedigen!!!
👊👊👊 Aanpakken die klojo”s!

Krijg toch de klere hartekoos monster Sarah🤬 Zelf heeft ze genoeg op haar kerfstok.

Is precies wat André en Rachel naar de Story doen naar hun BFF Guido den Aantrekker. 😡. Vanalles lekken over Monique en hun gal spuien.
En leugen-verhalen laten plaatsen telkens.
Schandalige asoos.

Gosssieeeee dat depressieve labiele verslaafde meisje moet ook weer eens reageren hoor😝😝😝
Helemaal obsessief voor alles rondom André.

Sarasoel zieke geest let jij maar op jezelf en al je sores. 💩💩💩🖕😂😂😂

Goed zo Monique laat die kwallen maar een poepie ruiken. 👏

De snelheid waarmee deze NoNo naar beneden gevallen is, overtreft vele malen de snelheid waarmee deze lichtgewicht omhoog gestegen is.

Het valt mij op, dat de omgeving van die Monique niet in staat is om op een fatsoenlijke manier commentaar te geven . Niet dat mij dit verbaasd, want als je zulk gedrag goedpraat en je pijlen d.m.v. zulke teksten dan maar op een ander richt, ben je uit hetzelfde hout gesneden en geef je er blijk van de meest elementaire normen van fatsoen te missen

Nou die kachelpijp en haar shit zoontje, die zijn fatsoenlijk.
Ze hebben Monique helemaal afgebroken, het tuig van de richel.
Monique is een vrouw van klasse en zorgde goed voor die kleine.
Ik zou hem ook laten betalen voor haar en die kleine.
En het interseerd mij niet met wie ik vergeleken word, ik zeg wat ik wil.

Barbara ons hypocrietje😂 keur jij maar goed dat je idooltje een gezin heeft verwoest & ermee liep te kokketeren met een stralende stiefpappie in de media. Laten we het hier nu niet over normen en fatsoen hebben. 😉🙈😛

Zelf heb ik niets met André of Monique, maar het blijkt al geruime tijd dat André weinig behoefte heeft aan een hereniging met zijn ex.
Omdat hij het in ieder geval beter wilde doen dan hij zelf ervaren heeft, heeft hij er al 20 maanden voor gezorgd dat zij:
1. in haar huis kon blijven wonen;
2, haar auto kon blijven rijden;
3. elke maand – vrijwillig – een behoorlijk bedrag ontving;
4. elke maand – vrijwillig – alimentatie voor kleine Dré ontving;
5. dat alle extra kosten voor deze jongen, zoals feestjes, duur speelgoed, kleding – vrijwillig – door hem betaald werden;
6. zij van dure vakanties kon genieten .
7. etc.
Kijk, ondanks dat de liefde over was (en gemakshalve leggen we de schuld maar in het midden), kun je niet ontkennen dat hij op zijn manier zijn best heeft gedaan en als je dan tot de ontdekking komt dat zij contacten onderhield met de grootste vijand van je om gegevens te lekken met het doel je te beschadigen, gaat er wel iets door je heen.
(Voor de Passion liefhebbers), Judas pleegde 1 maal verraad en toonde zich daarna berouwvol (voor mij hoeft zij zo ver niet te gaan) maar als je zo vaak verraad hebt gepleegd, ben je wat mij betreft een gevoelloos wezen en is er geen ruimte voor berouw of spijt.
Ergens op deze site las ik ook iets over het accepteren van je nederlaag. Ben ik het roerend mee eens. Kom aan, profiteurs uit het verleden. Accepteer eindelijk eens je nederlaag, besef dat het nooit meer wordt zoals het was en stop eens met je walgelijke, soms nergens op slaande, commentaren.

Logisch Mo
Na al die vele messen die jij in je rug kreeg van die L#L en psycho.
Karmaaaaaaa ze verdienen niet beter!🤪😆😁😛🤮👍👌👍👌👏

Gabriella je moet de politiek ingaan met je langdradige geblabla. 😂
Is ook geen touw aan vast te knopen.
Zou bijna denken dat je intern bij GGZ zit.
Je komt zo verward over.
Zoek hulp als je nog vrij rondloopt.

Guido, als je alleen maar gewend bent aan schuttingtaal, kan ik me voor stellen, dat, als iemand iets in A(lgemeen)B(eschaafd)N(ederlands) zegt, je er moeite mee hebt om te begrijpen wat hij bedoelt.
N.B.: je bent zelfs niet in staat om mijn naam goed te schrijven terwijl die duidelijk voor je neus staat.

Ach, vanwaar al die drukte? Is toch een waarheid als een koe en ik zeg maar:
WIE DE SCHOEN PAST TREKKE HEM AAN!

Sarah GGZ heeft nog wel een pleje voor je! Zielig gedrocht helemaal geobsedeerd door André & zijn ex.
Bemoei je er eens niet mee gek wijf.
Net als met de documentaire.
Eerst hele heisa maken dat je rust eruit geknipt te worden.
Nu hysterisch janken dat ze het niet over je hebben in al die afleveringen.
Zieke geest.

Duidelijk een gevalletje borderline.
Ga eens verder met je leven joh, desperado!
Altijd problemen zoeken en wraak nemen op iedereen waarop je jaloers bent.
Probleemgeval ben je.

Hé lollige Freddy, wil jij nu echt beweren dat zij jaloers is op dat gemene mormel van jou? Kom nou toch!!!!!!!!!!!!!!

Saraahhhhhhjjjj heeft ook weer haar moment of fame.
Wat fijn nu je ook een BN-er bent.
Alles voor aandacht.
Verslavend hoor net als alles wat je aanpakt.
Ga eens aan jezelf werken sneu wijffie.