Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato gespot met nieuwe vriendin in peperdure bolide


Nu duidelijk is dat Leontine Borsato een nieuwe vriend aan de haak heeft geslagen genaamd John Huiberts die ook nog miljonair blijkt te zijn weet Marco Borsato dat het tussen hem en Leontine niet meer goed gaat komen.

Kort nadat bekend werd dat Leontine een nieuwe vriend had werd Marco ook gespot met een blonde dame waarmee hij hand in hand over straat liep. Toen zag het er al uit dat Marco dus ook een nieuwe vriendin had. Maar de twee werden daarna niet meer samen gespot. Maar dat veranderde gisteren opeens.

Toen werden de twee tortelduifjes samen in de peperdure Porsche van Marco gespot terwijl ze aan het rijden waren. Het moge duidelijk dat zijn dat zowel Leontine als Marco verder gegaan zijn in de liefde en dat ze dan ook echt niet meer bij elkaar zullen komen. Wie de blonde dame precies is waarmee Marco gespot wordt s nog net bekend. Maar volgens verschillende bronnen is het geen bekende Nederlander.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Welke vrouw gaat met zon vreemdgaande smeerlap????😛
Die man is een verslaafd.
Money..money..money💰💰💰 zal veel goedmaken bij zijn nieuwe lover.😍