Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Katja Schuurman haalt uit naar slachtoffer wangedrag Thijs RömerActeur Thijs Römer werd er een tijdje geleden nog van beschuldigd flink buiten de deur te snoepen. De ex man van Katja Schuurman heeft al jaren een vriendin, maar volgens een Juicekanaal op Instagram ging Thijs vreemd.

Thijs zou het vooral gemunt hebben op dames die in de fanclub van de hitserie ‘Moordvrouw’ zaten. Deze serie werd jaren geleden uitgezonden op RTL4 en Thijs speelde samen met Wendy van Dijk hier de hoofdrol in.

Maar dit verhaal kreeg wel een heel erg naar vervolg. Nena een dame die op dit moment 20 jaar is zegt dat Thijs Römer misbruik van haar heeft gemaakt toen ze nog maar 14 jaar oud was. Als Nena ongepaste foto’s en voicememo’s zou sturen zou ze van Thijs mogen figureren in de serie Moordvrouw.

Nena deed aangifte tegen Thijs, maar daar bleef het niet bij. Nog twee andere dames deden ook aangifte tegen Thijs. Inmiddels heeft Thijs dus drie aangiftes aan zijn broek hangen. En de Story liet weten dat Thijs zijn vriendin Igone hem hierna gedumpt had.

Maar het verhaal krijgt nog een vreemder staartje, want Katja Schuurman de ex van Thijs schijnt contact te hebben gezocht met Nena het eerste slachtoffer. Maar Nena beschuldigd Katja er nu van dat ze met haar naar de sauna wilde voor weet ik veel wat. Katja is woedend en haalt hard uit naar Nena via onderstaand bericht.

Katja Schuurman woest op Beau na vastgelijmde activist op tafel

Iedereen kon gisteren zien hoe een gast van Beau in de talkshow van Eva Jinek zich opeens aan de tafel Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Katja Schuurman is weer compleet de weg kwijt

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Katja Schuurman ging tafels in café af en vroeg om trio

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

 1. katja schuurspons

  wat een vieze lellebel die dikke.
  tijd dat de rollen omgedraaid worden en zij voor de rechtbank gaat verschijnen en bestraft wrdt met haar gore leugens
  maar omdat dit zieke wijf ze in een instelling zit komt ze ermee weg en kan ze aan de gang blijven

 2. Tiny

  Heel goed Katja.
  Dit bewijst dat die meid psychisch absoluut niet in orde is.
  En maakt Thijs zijn zaak juist sterker.
  Zij is een fantast en kickt erop geaccosieerd te worden met BN-ers.
  Zij moet tegen zichzelf beschermd worden.

 3. Lotte

  Kan mij niet voorstellen dat Thijs een risico gast lopen voor zo’n lelijk dik mokkel.
  Zij heeft nog nooit sjans gehad. En ziet blijkbaar alles als avances.

Geef een reactie