Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk had stiekem affaire met deze bn’er


Matthijs van Nieuwkerk ligt onder een vergrootglas wegens zijn vermeende wangedrag. De Volkskrant zou nu elk moment een ‘vernietigend’ artikel over Matthijs kunnen publiceren waarin zijn walgelijke gedrag na maandenlang onderzoek wordt blootgelegd.

Ook er al jaren de geruchten dat Matthijs van Nieuwkerk elke stagiaire het bed in probeerde te krijgen toen hij nog presentator was van De Wereld Draait Door. Maar Matthijs bleek niet alleen een rokkenjager te zijn, maar ook een enorme tiran op de werkvloer.

Nu laat Yvonne Coldeweijer weten dat Matthijs jarenlang een stiekeme affaire heeft gehad met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar.

Yvonne zegt er het volgende over:

“Matthijs zou vier jaar lang een affaire hebben gehad met Cécile Narinx; destijds vaste tafelgast bij DWDD en hoofdredactrice van Harper’s Bazaar.”

“Cécile zou in 2017 zelfs haar man hebben verlaten voor Matthijs. 😲 Hij had beloofd ook zijn vrouw te verlaten voor haar, maar heeft zich daar nooit aan gehouden. 🤣 Shockinggg. Dit speelde zelfs twee jaar geleden nog…”

“Zuur voor Cécile dat hij uiteindelijk wél zijn vrouw heeft verlaten voor zijn nieuwe irritante vriendin Martha, maar nooit voor haar. En mag jij drie keer raden waar Cécile nu werkt. 🤣 Jep! Bij de Volkskrant.. Is het payback time?! 🧃”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misselijke vreemdganger.
Hoorde ook dat hij geen contakt met zijn kinderen heeft.
Omdat die kwal continue hun moeder besodemieterd heeft.
En dan word hij nog door bn ers de hand boven zijn kop gehouden.

Ik begrijp niet, waarom mensen vaak jaren na dato met allerlei verhalen kommen die Coldeweier heeft geen leven, geloof ze krijgt d’r portie wel. Get a life