Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex Lil Kleine doet hele heftige onthullingLil Kleine die zijn ex Jamie Vaes zo zwaar mishandelden door haar hoofd tussen de deur van zijn auto te leggen en dan de deur meerdere keren keihard tegen haar hoofd dicht gooiden blijkt zijn ex ook mentaal verschrikkelijk te hebben vernederd.

Gisteren was Jamie Vaes namelijk te gast in het programma ‘Boerderij van Dorst’. Daarin deed ze een schokkende onthulling. Jamie liet namelijk weten dat het zo slecht ging dan ze op een gegeven moment nog maar 45 kilo woog.

,Als iemand je uitkaffert waar iedereen bij is, dan voel je je genegeerd. Ik voelde me dan genegeerd terwijl híj zich zou moeten schamen. Dat was niet het beeld dat naar buiten kwam, want ik deed er ook aan mee. Ik heb een vriendin die zat in een vergelijkbare situatie, maar ik begreep niet waarom ze bij hem bleef. Het is niet zo simpel.”

Door de stress at Jamie niks meer en woog ze zelfs nog maar 45 kilo.

,,Ik had geen zin om te eten van de stress. Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond.”

Nadat de relatie was beëindigd durfde Jamie nog eens alleen naar buiten te gaan.

,,Ik weet nog de eerste keer dat ik naar buiten moest, ik piste echt in mijn broek.”

Jamie denkt dat de band tussen haar en Lil Kleine niet meer goed komt.

,,We zullen ongetwijfeld geen beste vrienden worden, maar we blijven wel altijd ouders van Lío. En Lío heeft zijn vader nodig.”

Eerder liet de moeder van Lil Kleine nog weten dat ze Jamie Vaes een ontzettend slechte moeder vond. Ze heeft namelijk een paar afleveringen van Jamie Vaes haar real life soap gezien en daar kun je volgens haar duidelijk zien dat Jamie nog eens naar haar zoontje omkijkt.

De kritiek die Lil Kleine zijn moeder heeft op Jamie Vaes is exact dezelfde kritiek die Jamie Vaes op Lil Kleine heeft. Volgens Jamie steekt Lil Kleine namelijk geen poot uit voor zijn zoontje en kijkt hij er ook niet naar om. Sterker nog hij verwaarloosd zijn zoontje en zij moet alles zelf doen.

Moeder Lil Kleine haalt snoeihard uit naar Jaimie Vaes

Lil Kleine die zijn ex Jamie Vaes zo zwaar mishandelden door haar hoofd tussen de deur van zijn auto te Lees meer

Lil Kleine is tonnetje rond, wordt nu ‘Lil Speknek’ genoemd

Laatst werd nog duidelijk dat Lil Kleine zijn handjes weer niet thuis kon houden. Hij had zich namelijk weer flink Lees meer

Foto van slachtoffer mishandeling Lil Kleine

Yvonne Coldeweijer laat weten dat Lil Kleine zich weer flink misdraagt heeft. In club Air in Amsterdam schijnt Lil Kleine Lees meer

Ook Lil Kleine laat zijn zoontje in de steek

Jamie Vaes de ex van Lil Kleine heeft zich in haar nieuwe podcast over huiselijk geweld voor het eerst uitgebreid Lees meer

 1. clara

  junkie struggles
  nobody cares

  hij is slecht, zij is slecht
  kind is de dupe van beide ouders
  punt
  .

 2. Ik denk dat jeugdzorg is naar allebei moet kijken.
  Hij deugd zeker niet met zijn losse handjes , de kwal.
  Maar zij is ook alleen maar aan het feesten op Ibiza.
  En haar lippen en billen op laten spuiten.
  Heb medelijden met dat kindje.

Geef een reactie