Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rob Kemps compleet gestoord, heel naar en boos mannetje


Rob Kemps belde woedend naar de talkshow Vandaag Inside een paar uur voordat de uitzending begon een paar dagen geleden. Rob eiste namelijk dat ze geen beelden van zijn programma Chansons gebruikte om hem en Matthijs van Nieuwkerk belachelijk te maken.

René van der Gijp wilde namelijk een paar momentjes laten zien van het programma Chansons waarin Rob zo verliefd deed tegen Matthijs. Maar Rob kreeg dat te horen en belde vanaf zijn vakantieadres de redactie van Vandaag Inside en zei dat ze de beelden niet mochten gebruiken zonder zijn toestemming. Heel flauw vonden Wilfred, René en Johan.

Maar nu blijkt dat Rob kemps vaker heel woest aan de telefoon hangt of tegen verslagevers doet. Rob blijkt een heel naar mannetje te zijn. Wellicht heeft hij dat overgenomen van Matthijs van Nieuwkerk waar hij tegenwoordig veel mee optrekt en zo verliefd tegen doet.

Luuk  Ikink laat in de podcast van RTL Boulevard laat weten dat ze vaker nare ervaringen hebben gehad met Rob Kemps.

Luuk zegt er het volgende over:

 “Rob kennen we allemaal als een gezellige man. Wij dachten bij RTL Boulevard: wij herkennen ons heel erg in dit verhaal [van Vandaag Inside], want wij hebben ook al eens een boze Rob Kemps aan de telefoon gehad, of in elk geval voor de microfoon gehad.”

“Dat had te maken met een vraag die we gesteld hebben. Een verslaggever van ons vroeg een vraag over zijn kindje dat net was geboren. Dat was bij zijn eigen festival Total Loss. We vroegen gewoon hoe het thuis was en of het goed ging.”

 “Toen werd hij daar heel erg boos over, want dat moest dan allemaal gescheiden blijven en dat soort dingen. Dat vonden we wel een beetje gek. Onze hoofdredacteur heeft toen nog lang met hem aan de lijn gehangen. Hij was ook een tikkie boos”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jullie missen gevoel voor humor