Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes heeft Andre uit huis gegooid ze hebben bloedbonje


Saar de nieuwe vriendin van Andre Hazes lijkt alleen op vakantie te zijn vertrokken met de ring van Andre nog om haar vinger die hij gerecycled heeft van zijn ex Sarah van Soelen. Er is namelijk een foto van Saar verschenen waar ze op Schiphol wacht op haar vliegtuig. Dat Andre niet mee is terwijl ze laatst nog samen naar Dubai gingen is heel vreemd.

Ondertussen heeft Andre volgens Yvonne Coldeweijer enorme ruzie gehad over Saar en Monique. Rachel zou het namelijk niet vinden kunnen hoe Andre met Saar omgaat en hij Andre schijnbaar weer helemaal gefocust is op Monique.

Volgens Yvonne heeft Rachel haar zoon Andre die bij haar woonde dan ook uit huis gegooid. Andre zou nu bij Djarno slapen terwijl hij gewoon een eigen appartement heeft in Vinkeveen, maar goed Andre kan niet tegen alleen zijn.

Yvonne zegt er het volgende over:

Rachel heeft André uit huis gezet. Ik geloofde het eerst bijna niet. Maar het is echt waar. Vanuit meerdere kanten bevestigd. Rachel vindt het belachelijk hoe hij is omgegaan met zijn laatste vriendin Sarah Salah. Dat hij vorige week vrijdag om haar hand heeft gevraagd en haar vervolgens na een weekendje Disney weer compleet laat vallen voor Monique. Rachel heeft gezet dat Dré hulp moet gaan zoeken voor dit gedrag. Dacht niet dat ik ooit deze woorden in m’n mond zou nemen, maar Rachel heeft deze keer echt gelijk. André crasht momenteel bij Djarno!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit flikte hij Monique al jaren.
Haar ten huwelijk vragen, terwijl hij al met een ander bezig was.
Toen hoorde je die heks niet.
Als hij met Monique en die kleine op vakantie is, beloofd hij haar van alles.
En als ze weer thuis zijn is hij weer met een ander bezig.
Hij is echt gestoord zeg.

Daarom begrijp ik niet dat,(als het waar is) Monique er iedere keer weer intrapt.
André heeft hulp nodig en geen enkele vrouw moet nog in zijn leugens trappen.

Dat wijf moeten ze opsluiten is stapelgek

Laat mevrouw Salah zich hierover maar uitspreken als dit werkelijk waar is of anders kan dit ook gewoon op de grote stapel van leugens.
Deze verhaallijnen beginnen voorspelbaar en saai te worden. Ze zullen toch echt met iets beters moeten komen want het is allang niet meer geloofwaardig.

Amen . En wat Rachel en Monique aan gaat .Iets van de pot verwijt de ketel .Zie weinig verschil in deze .

Ja dat is narcistische egoïstische Rachel als je precies doet wat zij van je verlangt is het prima. Anders kotst ze je volledig uit.
Jochie wordt nu eindelijk volwassen.

Het valt niet mee voor Rachel een zoon in huis te hebben die door de slechte invloed van anderen bij herhaling de grenzen van het fatsoen overschrijdt en lak heeft aan alle normen en waarden. En ik kan me voorstellen dat het dan niet altijd even leuk is om ’s morgens en ’s avonds “gezellig” aan de eettafel te zitten en te bespreken wat er die dag weer fout is gegaan. Als je al talloze malen, zonder resultaat te zien, hebt geprobeerd hem tot een ander inzicht te brengen, is het niet ze gek dat je met pijn in je hart op zeker moment moet zeggen: Nu is het genoeg geweest.
En of zij met ruzie uit elkaar zijn gegaan is mij niet bekand.

Die jongen heeft hele nare trekjes. Heeft schijt aan alle vrouwen. Pffffff.

Frederique wat lul je nou steeds dom joh vriendinnetje zeker van die gifangel!!! Het valt niet mee voor andre om met zo’ n vuile vieze ruzie zoeker en stoker te leven ,hij moet lekker terug naar vrouw en kind daar knap die pas van op maar niet bij zijn stink moer… het is de meest gehaten 💀die er is🤮🤮🤮

Hoor de hele tijd terug naar Monique maar wat heeft zij de afgelopen jaren tegen zijn verslavingen gedaan als hij het bij haar zo goed had. Het enige wat Monique wilt is gewoon de naam Hazes krijgen want welke normale vrouw van 45 pikt dit gedrag de hele tijd van een puberventje. Ze moet gewoon een man nemen van eigen leeftijd want denk maar niet dat dit blijft duren.

Hoe denkt u dat het komt waarom deze jr zo is. Van baby af aan geen normaal leven gehad komt bij dat Rachel een dominante vrouw is die altijd denkt dat haar waarheid telt. Als jij een kind altijd oplegt wat jou wil is dan wordt het kind onzeker in het leven. Kinderen moet je ook de ruimte geven om zichzelf te ontdekken maar dat pikt Rachel niet. Moeders wil is wet en zeg ik eerlijk een ouder heeft ook een grote taak maar gun het kind ook ruimte waar ze recht op hebben en doe veel leuke dingen met ze. Hebben de Hazes kinderen dat gehad?
Verdedig die moeder niet. Kijk naar het geheel.

Die gifangel is zooo jaloers op Monique maar dat snap ik wel!!! want wat een lelijk vies smerig mens is dat zeg die Roggel zowel innerlijk als uiterlijk…hoop dat die weg blijf nou bij die heks dan kom het pas echt goed met hem….

Hé Andrea, is het jou niet opgevallen dat – mede dan zij Sarah – zijn therapeut hem in Augustus/ September vorig jaar het rechte pad gewezen had en zijn moeder zich vanaf dat moment over hem ontfermd had het steeds beter met hem ging en het redelijk rustig om hem heen was? Toen kwam het moment dat hij de contacten met zijn ex ging aanhalen en je ziet het resultaat.

Karina snap jij het allemaal wel!!! de enige die hem op het rechte pad houd is Monique ,die vieze moer van hem is nog slechter dan slecht…het is niet voor niks dat ze door iedereen 🤮🤮🤮 word…walgelijk gemeen wijf weg ermee… Hoop dat die breek met ze moer..

Monique zijn ondergang echt niet.
Zij is zijn rustpunt, die het goed met hem voor heeft.
En dat weet hij goed .
Maar als hij bij dat kreng is word hij gehersenspoeld, en laat hij Monique weer vallen.
Hij moet eens een vent worden en doen wat hij zelf wil.
Rox heeft er van geleerd en een gelukkig gezin,
Dat is toch niet voor niets.
Die heks kan Monique niet aan en dat bevalt haar niet.

Andrea, misschien heb je gelijk dat dat hij weg moet blijven bij zijn moeder, maar laten we daarnaast dan vurig hopen dat hij niet terug gaat naar die ex, want dat wordt dan zeker zijn ondergang.

Het besluit van mij enige maanden geleden niet meer te reageren op die hechte familie banden van hazes is een verademing.
Moeten meer mensen doen dat geeft wederzijds rust.

En toch Hennie aust reageer je toch weer !!! Weg rust, weg verademing !!! 🙂

Bemoei je niet met zaken die jullie niet aangaan ,maak je maar druk over jezelf.

Je moet wel goed lezen wat er geschreven wordt.
Kan ook zijn dat je je dag niet hebt.
Geeft niks heb ik ook wel eens.
De ingeslagen weg bevalt prima

Andre zou beter af zijn als hij geen contact meer heeft met zijn moeder. Als kinderen volwassen zijn hebben ze hun eigen leven. Rachel moet voor haar kinderen niet bepalen wat wel en wat niet goed is wat ze doen.

De foto alleen al, van junk Hazes met zijn middelvinger omhoog en met zijn donkere gebruikerskringen onder zijn ogen die tot de enkels reiken zegt genoeg wat een onvolwassen pauper het is.

Dit is de laatste keer,
jij weet mogge flik ik het weer.
De trouw ring voor jou
Past steeds een andere vrouwpo

Niet op alles van deze man reageren, maar doodzwijgen.

Juist

Als je verstandig bent Andre ga je nu nooit meer terug naar je ruzie zoekende mams,doe zo verstandig als je zus,je zult je spoedig beter voelen zonder het gestook van je ma.